Dagens spiltip 14/9: Champions League håndbold

Dagens spiltip 14/9: Champions League håndbold

Dagens spiltip søndag 14. oktober

Lad os  starte med det positive i dag. De sidste 10 tenniskampe var alle træffere, også de to i fredags. Desværre vandt Newton i Dart kun med 3-2.  I første set var han foran med 2-1 i Legs, men endte med at tabe. Det blev dyrt for vores kombi og handicapspil. Han kom ikke op på det niveau, han har haft i den seneste tid. Men jeg håber, den ene eller anden tøsedreng, der kun spillede sejr, sidder  derude, og gnider sig i hænderne. 
Så til det næste ærgelige punkt. Min mail i går til redaktionen med dagens tip, landede ved en fejl i skraldespanden eller blev overset. Desværre var jeg til sport, så det blev opdaget  for sent. Der var tale om to håndboldkampe i champions league for herrer. Kielce -5,5 til odds 1,75 for 400 kroner og RK Partizan over 58,65 mål til odds 1,8 for 300 kroner gik begge hjem.  Det er der ikke noget at gøre ved, men de penge skal hentes hjem i dag.
På en dag med et mindre udvalg af spilmuligheder på grund af deadline , har jeg igen fundet to kampe i Champions League i håndbold. Denne gang med dansk deltagelse, hvor vi også tager fat i damerne.

17:00 Champions League Bjerringbro - HC Metalurg
Tip: 2 Odds 2,1 hos YAYbet
Indsats: 300  kroner
Udbetaling:  630 kroner
Tip: uafgjort odds 9 hos bet365
Indsats: 40 kroner
Udbetaling: 360 kroner


Carsten Albrechtsens tropper står over for endnu en kamp, som de ikke kan tåle at tabe, hvis deres håb om at komme videre skal holdes ved lige. Efter den tætte og lidt heldige sejr hjemme over Chambery med 25-23, skal de altså op i et ekstra gear. Jeg mener, Metalurg er et bedre hold. Det var kune Yannik Grens fremragende spil, der gjorde at de har to point på kontoen. Holdet spiller i et højt tempo. Men det hjælper ikke meget på internationalt niveau, hvis der laves 20 tekniske fejl i en kamp. Samtidig mener jeg, deres trussel bagfra er meget afhængig af Rasmus Lauges spil. Er han på toppen, har de også en chance i dag. Men er han bare pä 85-90 % får de det meget svært. Metalurg er startet ud med sejre i Chambery med 33-30 og hjemme imod Gorenje Velenje med 30-23. Jeg tror, de henter en smal sejr i Silkeborg, men for en sikkerheds skyld garderer jeg mig på uafgjort.

15:00 HC Thüringer – Viborg
Tip: 2 Odds 1,75 hos bet365
Indsats: 300 kroner
 Udbetaling: 525 kroner

Viborg skal en tur til Tyskland i deres første gruppekamp. Selvom holdet stadig er plaget af skader, bør de være i stand til hente begge point. Der er stadig en stor forskel på dansk og tysk damehåndbold. I midtugekampen  hos Midtjylland smed de en sejr væk i den uafgjorte kamp, der endte 26-26. Samtidig tabte HC Thüringer topopgøret hos Leipzig, hvor de brændte alt for mange chancer. Hvis Viborg formår at score på deres gode målmand, og ellers kan holde deres tunge backer fra fadet, vinder de også i den lille intense hal i Nordhausen. Deres internationale erfaring gør, at jeg tror, de tager begge point med hjem.

Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster

asd