Dagens spiltip mandag 15/10: Tennis

Dagens spiltip mandag 15/10: Tennis

Dagens spiltip mandag 15. oktober - i dag tennis!

De to danske hold, der var i ilden i går i Champions League i håndbold, tabte desværre begge. Jeg havde forudset det hos Bjerringbro, hvor Rasmus Lauge, efter en god første halvleg, gik ned i anden halvleg og med ham hele holdet. Chancerne var der, men en stærk Stanic tog pynten af skytterne. Derimod er jeg rystet over at tysk damehåndbold er ved at nå den danske standard. Viborg tabte til HC Thüringer med 34-30. Dermed kom vi kun ud af dagen i nul.

I dag er det tid til at komme tilbage til det, der kører aller bedst for tiden. Tennis står på programmet, hvor de sidste ti kampe alle var træffere. Vi skal en tur til Luxenburg, hvor damerne er rykket indenfor i hallen. Bagefter tager vi til Argentina, hvor der på challenger turen spilles en grusturnering.

16:00 Luxenburg Tamira Paszek – Lucie Hradecka
Tip: 2 Odds 1,82 hos YAYbet
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 910 kroner

Vi havde fat i Paszek allerede i sidste uge, hvor hun tabte klart 6-2 6-4 til Mattek- Sands. Nu har hun haft en ekstra uge til at forbedre sit spil. Men jeg tvivler på, det har hjulpet. Dagens modstander Hradecka minder en del om Mattek-Sands. Hun er en af de bedste doppelspiller i verden, men også i single ikke er hun ikke uden evner. Hun er pt.nummer 47 i verden. Hendes store force er hendes stærke serv og gode netspil. Derudover spiller hun ofte fra baglinien alt eller intet. Hun slår hårdt, men også med en del fejl til følge. Hun er i rigtig god form i øjeblikket. For tre uger siden uge nåede hun finalen i Quebec, i hallen, hvor hun tabte til den formstærke Flipkens. I sidste uge vandt hun over Soler-Espinosa, før hun tabte til Arvidsson i anden runde. Oddset på 1,82 hos yaybet ligger langt over andre på markedet, og da jeg ser gode muligheder for tjekkisk sejr, vil vi stikke forholdsvis stort ud

20:45 Villa Allende Boy Westerhof – Andreas Molteni
Tip: 1 Odds 1,75 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 630 kroner
.
Jeg så to af Westerhofs kampe i sidste uge, som han vandt i San Juan. Jeg skal gerne medgive, at den sidste imod Robert ikke var planlagt. Men han spillede virkelig godt og stabilt. Den 26-årige Hollænder har haft et godt år på grus, hvor han medst har spillet på futureturen. Her har han vundet to turneringer i Rusland og nu er Han rykket op på challenger turen, hvor han er startet med succes. Han har vundet 32 kampe og tabt 17 på grus i 2012. Pt. Er han nummer 233 i verden. I dag skal han op imod en 24-årig Argentiner, der også veksler mellem Future og Challenger turneringerne.
Molteni spiller udelukkende grusturneringer, hvor han er 40-24 i år. Men han ligger stadig 100 pladser længere nede end Westerof. Jeg har kun set ham spille i et set, så det er svært at sige så meget om ham. Jeg synes mest, han bare forsøgte at holde bolden i spil. Westerhof ligger et rigtig godt tryk på sin modstander med såvel sin forhånd som sin baghånd. Han er i rigtig god form, Og jeg tror Molteni kommer til kort i dag. Oddset på 1,75 hos Bet365 er fint betalt.


Held og lykke
Acemag.dk

The Mute Tipster


 

asd