Dagens spiltip 17/10: Håndbold til odds 2

Dagens spiltip 17/10: Håndbold til odds 2

Dagens spiltip onsdag 17. oktober - i dag håndbold 

Tirsdagens  topchance sad lige i skabet. Flensburg vandt 33-22, selvom de unge løver fra Lemgo bed godt fra sig. Hvis lemgo kan overleve deres økonomiske problemer, bliver det spændende at følge holdet fremover.
Jeg har beslutet at blive i bundesligaen i dag, hvor vi tager øst på til Magdeburg.

19:00 Magdeburg – Wetzlar
Tip: under 57,5 Mål Odds 2,0 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 800 kroner

Wetzlar har været den store overraskelse i Bundesligaen indtil videre. Det ændrer weekendes 31-27 nederlag hjemme til Burgdorf ikke på. De er pt. placeret på en flot 7. plads med ni point i  otte kampe. Sejre over Hamburg 33-26, Bahlingen 28-26, Großwallstadt 26-25, Lemgo 31-28 og uafgjort 31-31 imod Flensburg, var der ikke mange, der havde regnet med. Den nye træner Kai Wandschneider har leveret et godt arbejde. Specielt hans vekseln i bagkæden mellem brødrene Müller, Mraz, Hamandic, Valo und Fäth gør det svært for modstanderne at forudsige deres spil. Alle spillere, der kan score nemme mål. Derudover har de med Tiedke, en af de bedste stregspillere i ligaen. En meget bevægelig mand, der ikke har den store krop bag ved, men er god til at finde hullerne. Magdeburgs stærke forsvar får altså nok at se til i dag. Men de er deres opgave voksen. Med Gerrie Ejlers, der i går forlængede sin kontrakt til 2015, har de en af ligaens absolut bedste målmand. Jeg regner ikke med en kamp, hvor der bliver scoret mere end max. 56 mål. De seneste to kampe mellem holdene, har jeg begge set. De var rigtig dårlige uden det store tempo. Jeg tror igen Wetzlar vil forsøge at trække tempoet ud af kampen, for at dæmme op for Magdeburgs stærke kontrarfase med de hurtige fløje Gravenhorst og Weber.


20:00 Champions League Gorenje Velenje -2,5 – Bjerringbro +2,5
Tip: 1  Odds 1,70 hos YAYbet
Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 425 kroner

Der er ikke så meget at sige til denne kamp. Bjerringbro er analyseret rigeligt i den seneste tid. I dag skal de til Slovenien, hvor endnu en vigtig kamp venter. Det bliver nok mellem de to hold og Chambery, at den sidste plads til det videre slutspil skal findes. Derfor kommer hvert mål til at tælle. Jeg mener, at slovenerne hjemme bliver en for stor mundfuld. En sejr på mindst tre mål, er det sandsynlige udfald.

Held og lykke

The mute Tipster

 

asd