Dagens spiltip torsdag 18/10:

Dagens spiltip torsdag 18/10:

Dagens spiltip torsdag 18. oktober - i dag tennis

Det er dejligt at se, at håndbolden følger op på vores succes i tennis. Begge kampe ramte igen, og der kom aldrig sved på panden. Bjerringbro var chanceløse fra start og endte med at få en røvfuld på 31-22. Magdeburg endte kun med 50 mål, da de lidt overraskende tabte 26-24 hjemme til Wetzlar.
Med fare for at vores super stime i tennis bliver brudt i dag, har jeg fundet en mulig overraskelse, hvor jeg synes oddset er for højt sat. Derudover vil vi spille to damedobler, der efter min opfattelse ligger lige til højrebenet. Alle kampe finder sted i Moskva i hallen.


13:30 Tennis ATP Moskva Igor Sijsling – Andreas Seppi
Tip: 1 Odds 2,50 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 750 kroner

Seppi er på papiret favorit i kraft af hans placering ca. 50 pladser bedre end Sijsling på verdensranglisten. Når det er sagt, så mener jeg faktisk denne kamp er meget lige. Seppi er 7-6 i hallen i år. De fire af sejrene kom i sidste måned , da han nåede finalen i Metz, hvor han tabte til Tsonga 6-1 6-2. Her besejrede han Dodig, Milot, Mayer og Monfiles, der lige er kommte tilbage efter en skade. Ellers alle spillere, der ikke har været eller er stærke for tiden. Siden har han spillet to hartcourtturneringer, hvor han er røget ud i anden runde, dog til Querray og Berdych. Hans spil passer meget godt til den forholdsvise langsomme bane i Moskva. Men det samme kan siges om den store lidt ranglede Holländer Sijsling. Han har siden Juli været i forrygende form. Han har været i to finaler på hartcourt, hvoraf den ene i Vanvouver blev vundet. Derudover har han været i to kvartfinaler i hallen, hvor han blandt andet tog sæt fra verdens nummer fem Ferrer for godt 2 uger siden. Jeg mener hans hårde serv og flugspil kan gi Seppi problemer i dag. Selvfølgelig er han outsider, men hans odds er alt for højt og burde max. ligge mellem 2,1 og 2,2. Jeg tror på hans chance her og er ikke bange for at gi den 300 kroner.

14:00 Makarova/Vesnina -1,5– Rosionova/Voskoboeva+1,5
Tip: 1,8 Odds hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 480 kroner

En af mine yndlingsdobler, der har været aldeles indbringende i år Vesnina/Makarova møder på hjemmebane en anden russisk konstellation. De to harmonerer rigtig godt sammen. Begge er ude af single allerede, så de kan fokusere 100 % på dagens opgave, hvor jeg ikke forventer, de taber et sæt. De har 23 sejre og kun 7 nederlag i 2012, hvor de har vundet finalen i Rom og i forrige uge i Beijing. De er altså i god form. Deres modtandere har ikke spillet meget sammen i år, da de danner par med andre spillere normalt. Seks sejre og tre nederlag er det blevet til. Rodionova synes jeg er en god dobbelspiller, men jeg tror ikke, hun alene kan være i stand til at true et af de stærkeste par i verden Vesnina og Makarova.

15:30 Shedova/Srebotnik -1,5 – Jurak/Marosi +1,5
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 900 kroner

Hvis der var forskel på styrken i den forrige kamp, burde der også være det her. Jurak/Marosi har da godt nok været i stand til at bringe et par gode dobbelpar i vanskeligheder ind imellem. Men i dag er de oppe imod to af verdens stærkeste dobbelspillere i form af Shedova og Srebotnik. De spiller sammen for første gang her i Moskva, men i går slog de et andet godt par Payluchenkova/Safarova, som jeg mener er klart stærkere end dagens modstander. Jeg tror på en sikker 2-0 sejr her.Held og lykke

The Mute Tipster

 

asd