London-brag sparker Premier League-runden i gang

London-brag sparker Premier League-runden i gang

Efter den lange landsholdspause (den føles i hvert fald lang) er det nu igen tid til ligabold i de store europæiske ligaer.

Vanen tro sparkes Premier League-runden i gang lørdag 13.45, og det er endda med rundens mest spektakulære kamp. Det drejer sig om London-derbyet mellem Tottenham og Chelsea på White Hart Lane.

Kampen bliver ikke mindre special af, at Tottenhams nye manager, Andre Villas-Boas, skal møde Chelsea for første gang, siden han i den forgangne sæson blev fyret netop her efter en dårlig sæsonstart.

Den fyring har de næppe fortrudt i Chelsea, eftersom klubben kronede sæsonen ved at vinde Champions League og nu ligger nummer 1 i Premier League.

Tottenham er startet knap så godt i denne sæson, men er så småt ved at hægte sig på topstriden. Her kan klubben altså tage endnu et skridt i den rigtige retning.

Og Tottenham har en god statistik i de seneste sæsoner mod Chelsea. Hjemme på White Hart Lane har man sejret to gange og spillet tre uafgjort i de seneste fem ligamøder med Chelsea.

Tror du på en ny hjemmesejr, ligger YAYbet en anelse over gennemsnittet med odds 2,55.

Det er dog blevet uafgjort i 5 af de seneste 9 ligakampe mellem holdene, og på den baggrund frister X'et. Det giver odds 3,40 hos bet365 og betsafe.

De to sidstnævnte ligger også blandt de højeste på 2-tallet med odds 2,80.

Med en sejr kan Tottenham i øvrigt avancere midlertidigt til andenpladsen. I hvert fald indtil de øvrige tophold spiller.
asd