Dagens spiltip lørdag 20/10: Tennis og håndbold

Dagens spiltip lørdag 20/10: Tennis og håndbold

Dagens spiltip fredag 19. oktober - i dag Tennis og håndbold

På en fredag hvor der ikke var meget, der gik vores vej. Petkovic og Pella gjorde kort proces. Damedoblen vandt men først i tre sæt. Hradecka tabte klart og desværre smed De bakker en 3-1 føring og fem fordele til 4-1 i 3. sæt væk og tabte i en tæt kamp med 7-6(7-4) i tiebreak. Det blev afgørende for dagens regnskab, hvor vi måtte acceptere et lille minus. Iøvrigt var det en af de bedste kampe, jeg har set på challenger turen i år.
I dag er der så mange spil og jeg har alligevel haft svært ved at finde mere end to fornuftige odds, så dem holder vi os til.


19:00 Tennis Rio Joao Sousa -1,5 – Gastao Elia +1,5
Tip: 1 Odds 2,37 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 711 kroner

Som nævnt i indledningen spillede Sousa en stærk kamp i går imod De Bakker. Begge spillere spillede for challenger turens vedkommende på et rigtig højt niveau. Hans forhånd og baghånd var velspillende og kampen bød på adskellige dueller med over 30 slag og rigtig mange vindere. Kan han finde det samme spil frem igen eller bare tilnærmelsesvis, vinder han over Elias i to sæt. Det var tydeligt at se, at den 23 årige Portugiser, nummer 99 i verden, var meget glad for sejren. Hans statistik  med 46 sejre og 21 nederlag på grus vidner om et vist format. Han har i hvert fald alle forudsætninger for at styre dagens kamp imod hans 21 årige landsmand, der ligger godt 80 pladser længere nede på ranglisten. Hans statistik siger 23-19 og han er i besiddelse af samme talent og muligheder som Sousa., men ikke helt færdig udviklet endnu. Her i Rio har han været i problemer i alle sine tre kampe, der alle først er vundet i tre sæt. Jeg tror Sousa vinder denne kamp i to sæt, da han er den bedste spiller af de to.

19:30 Håndbold 2. Bundesliga Bad Schwartau – Hildesheim
Tipp: 1 Odds 1,50 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 750 kroner

Bad Schwartau er meget svære at ha med at gøre, når de spiller på hjemmenbane i Lübeck. I dag tager de imod Hildesheim, der tidligere har været oppe at vende i den bedste række. Men de tider er forbi og økonomien er heller ikke til et nyt forsøg. Holdet er pt. hårdt plaget af skader hos seks stamspillere i form af Milan Weisbach, Georgi Nikolov, Steffen Coßbau, Max Jonsson, Michael Jahns og danskeren Michael Hoffmann. Selv i stærkeste opstilling mener jeg, Bad Schwartau ikke burde få problemer hjemme, hvor de bliver understøttet af mange fanatiske tilskuere. Men især uden playmaker Nikolov, Jonsson og Jahns ser det sort ud for Hildesheim, da jeg ikke kan se, hvem der skal stå for trykket bag fra. Jeg regner med en sikker hjemmesejr til Bad Schwartau, der kan mønstre stort set hele holdet.

Held og lykke

The Mute Tipster

 

asd