Dagens spiltip 22/10: Tennis og håndbold

Dagens spiltip 22/10: Tennis og håndbold

Dagens spiltip mandag 22. oktober - i dag tennis og håndbold.

Weekenden blev en stor fuser, da især Bad Schwartau ikke spillede op til deres bedste. Hildesheim hentede med et halvt hold et point, da de to hold spillede 23-23. Især Målmand Dennis Klockmann fra Hildesheim spillede formiddabelt med en redningsprocent på over 50%. Det var en stor streg i vores regning. I dag tager vi til håndbold i Sveirge og til tennis i Spanien.

19:00 Håndbold Drott Halmstad – Alingsäs
Tip: over 54,5 Mål Odds 1,85 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 740 kroner

Drott har hentet 7 point af 14 mulige. De overraskede i sidste runde, da de spillede 31-31 i Guif, der er favoritter til mesterskabet. Holdet hentede  fem mål i anden halvleg, efter at ha været bagud 19-14 ved pausen. Drott har et meget homogent hold, der er farlige fra mange positioner. I bagkæden har målene været ligeligt fordelt mellem Phillip Stenmalm, Magnus Persson og Jesper Adolfsen, Derudover har de to rigtig stærke fløje i Anton Halen og David Løfgren der sammen med stregspiller Albin Stenberg udgør den sidste del af startopstillingen.  Deres målmænd Marcus Holmen og Robert Bladh hører ikke til blandt de bedste i ligaen. Det kan man til gengæld sige om Alingsås ditto Alexander johnsson, der med en redningsprocent  på imponerende 45 % har været sit holds bedste i år. I Angrebet er det især deres hurtige fløj Daniel Tellander, der laver målene. Ellers er  deres mål også godt fordelt i bagkæden mellem de forskellige spillere. De har dog en bredre bænk end Drott efter min mening. Alingsås har hentet ni point og de er bestemt ikke chanceløse i dag. Begge hold spiller i et højt tempo og har lavet mange mål. Jeg tror denne tendens fortsætter i dag,  hvis Drott ikke får skudt  Johnsson varm.

19:30 Tennis Valencia Albert Ramos – Rajeev Ram
Tip: 2 odds 2,12 hos YAYbet
Indsats: 350 kroner
Udbetaling:  742 kroner

Ramos er alt andet end en god spiller på hurtige underlag, hvad hans statistik på 7 sejre og 10 nederlag på hartcourt vidner om. I hans seneste 10 turneringer  er han kun nået anden runde to gange. Den ene kom efter sejr over julian Knowle nummer 429 i verden. Ser man på hans statistik i hallen over de sidste fire år, er den meget værre. Her er han med 6 sejre og 14 nederlag meget skidt kørende. På hjemmebane i Valencia spilles der netop i hallen. Dagens modstander Ram har spillet sig igennem kvalifikationen efter sejre over Petzschner og Guiterrez- Ferrol. Men i modsætning til Ramos, er halunderlaget hans bedste. Her vinder han 56 % af hans kampe. Det er især hans stærke serv og gode netspil, der på dette underlag gør ham til favorit i dag. Hans spillemæssige kvaliteter er begrænset. Men jeg tror, han vinder i dag over en mand, der normalt er chanceløs i hallen.


Held og lykke

The Mute Tipster

 

asd