Dagens spiltip 23/10: Tennis & Fodbold

Dagens spiltip 23/10: Tennis & Fodbold

Dagens spiltip tirsdag 23. oktober - i dag tennis og håndbold.

Mandag kom vi ud i nul, da jeg havde overvurderet Rams chancer. Han tabte klart i 2 sæt til Ramos. Drott- Alingås endte lige netop med 55 mål, så der var vi heldige.
I dag har jeg igen fundet et par tenniskampe og så skal vi se nærmere på Champions League. Jeg har valgt igen at gi fodbolden et skud, selvom jeg godt er klar over, jeg ikke  har haft succes lige netop her.

17:00 Tennis Porto Alegro Leonardio Kirche – Andre Ghem
Tip: 1 Odds 1,66 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling:  664 kroner

En brasiliansk duel i challenger turneringen på brasiliansk jord i Porto Alegro. En duel på grus, hvor de to har mødt hinanden to gange tidligere inden for den sidste måned. Begge gange vandt nummer 211 i verden Kirche. Han har da også haft et rigtig godt år i 2012, hvor han i starten af året  medst  spillede på futureturen. Her har han været i fire finaler, hvoraf han vandt den ene. I de sidste par måneder er han rykket op på challenger turen, hvor han for en måned siden tabte finalen i Campinas til Pella.  Jeg har set ham en del gange, og jeg synes, han har udmærket forudsætninger for at komme i nærheden af top 100. Hans statistik for 2012 siger 54-21, så han har ikke ligget på den lade side, hvad angår kampe. Hans modstander Ghem, der er tre år ældre, har holdt sig til challenger turen, hvor han med 20 sejre og 18 nederlag ikke har haft den store succes. Han har kun været i to kvartfinaler hele året, og derfor ligger han også helt nede som nummer 277 pä verdensranglisten. Jeg tror, Kirche laver hattrick og vinder igen i dag.

19:00 Tennis Valencia Gilles Simon- Janko Tipsarevic
Tip: 2 odds 2,00 hos bet365
Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 600 kroner

Verdens nummer ni Tipsarevic render igen i dag ind i Simon, der pt. er at finde på plads 19. Lige som i den forrige kamp, har de to spillere mødtes to gange inden for den sidste måned med en sejr til hver. Jeg ser da også denne kamp næsten helt lige, hvor jeg dog hælder medst til Tipsarevic. Jeg kan  ikke helt forstå at Bookmakerne har gjort Simon til favorit. Han er en af de taktisk bedste spillere på hele turen, og det er ikke mange forkerte bolde, han får slået over nettet. Men i forhold til Tipsarevic mangler han power. Her har serbieren en klar fordel. Simon er dog i stand til at udligne det med sin formidable evne til at holde bolden i spil. Jeg mener, at når man kan få odds 2 på Tipsarevic i denne konstellation, så skal den spilles.

20:45 Nordsjælland +1,5 – Juventus -1,5
Tip: 2 odds 2,02 hos YAYbet
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 707 kroner

For dansk fodbolds vedkommende håber jeg Nordsjælland kan tage point her. Men ærlig talt har jeg svært ved at se det ske. Juventus er tilbage i den absolute topklasse i europa. Holdet spiller konstant godt og har så bred en trup, at spiller den ene ikke godt, så springer den næste bare ind og gør det bedre. Bare spørg Bendtner, der vel er 6. valg i angrebet. Mon ikke han nok skal få ti minutter i dag, hvis ellers resultatet tillader det. Ingen tvivl om at Juventus godt ved, denne kamp må de ikke tabe. Der skal tre point på kontoen, for kampen om de to pladser til at komme videre bliver hård. Donetsk og Chelsea har gjort kort proces imod Nordsjælland og eftersom de kun fik et point hjemme imod Donetsk, skal denne kamp vindes og helst så stort som muligt.  Jeg forventer et kæmpende Nordsjælland hold til det sidste, men det vil ikke række til point. Handicapsejren er det sandsynlige udfald her.


Held og lykke

The Mute Tipster

 

asd