Dagens spiltip onsdag 24/10: Håndbold

Dagens spiltip onsdag 24/10: Håndbold

Dagens spiltip onsdag 24. oktober - i dag håndbold.

Tillykke til Nordsjælland, der kæmpede imod overmagten og lidt heldigt i sidste ende blev belønnet med et point. Jesper Hansen var dagens mand, og han spillede vel en af sine bedste kampe overhovedet i målet. Kirche redede lidt hjem med en sikker sejr og kampen mellem Tipsarevic og Simon gik ud til odds 1, da Tipsarevic opgav med en skade i første sæt.

I dag er der igen Champions League fodbold - men nææææ nej glem det - vi tager til håndbold i Tyskland og Sverige.

19:30 DHB – Pokal Eisenach – Großwalstadt
Tip: 1 Odds 2,75 hos bet365
Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 687,50 kroner

Den første overraskelse i 4. runde af den tyske pokalturnering kom allerede i går, da Berlin tabte i Lübecke. Den næste kan meget vel ligge her. 1. Bundesligas nummer næstsidst Großwallstadt, der kun har hentet et point i otte kampe, skal en tur til 2. Bundesligas nummer fem Eisenach. Holdet fra Wartburgbyen er super motiveret og samtidig et rigtigt stærkt hjemmehold. Især Målmand Radek Musil, der vel er 2. Bundesligas bedste, og playmaker den slowakiske landsholdsspiller, Tomas Slenak får Großwallstadt problemer med. Ellers er holdet meget homogent og farlige fra alle positioner. Großwallstadt har det ikke let. Træner Peter David måtte på grund af de finansielle problemer i klubben afgive sine fem bedste spillere för sæsonen. Der var kun råd til at hente andenrangsspillere som erstatninger. Det kan man også se på tabellen, hvor holdet ligger til nedrykning pt. På fredag har holdet en meget vigtig kamp imod Minden, der ikke må tabes. Derfor passer denne kamp meget skidt ind i planlægningen. Der er da heller ingen tvivl om, hvilken kamp der er vigtigst. Det gir Eisenach en ekstra chance, som jeg tror de udnytter.


19:00 Redbergslied – Guif
Tip: 2 Odds 1,52 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 480 kroner

I den svenske Elitserie tager Magnus Wislanders tropper fra Redbergslied imod en af mesterskabsfavoriterne Guif. Redbergslied har slet ikke kunne få det til at fungere hidtil. Holdet ligger skuffende kun på en 11. plads med sølle fem point. Guif derimod spiller som forventet med helt fremme på en 2. plads. Holdet er da også klart bedre end Redbergslied og burde ikke få problemer i dag. Jeg forventer en målrig affære, da især Guif løber rigtig stærkt. Jeg tror, de vinder med en 3-4 mål.


Held og lykke

The Mute Tipster

 
asd