Dagens spiltip 25/10: Tennis i Istanbul

Dagens spiltip 25/10: Tennis i Istanbul

Dagens spiltip torsdag 25. oktober - Tennis i Istanbul

Redbergslids valgte at spille sæsonens bedste kamp i går, samtidig med at Guif spillede deres svageste kamp. En sikker sejr på 28-19 til Redbergslieds, der ødelagde dagen lidt. Eisenach vandt derimod lige så sikkert 27-20 i en kamp, hvor Radek Musil fuldstændig tog pynten af et opgivende Großwallstadt mandskab, Så i det mindste kom vi ud af dagen i plus.

I dag skal vi til tennis i Istanbul, hvor  verdensmesterskabet mellen de otte bedste damer i år spilles.

18:00 Serena Williams -1,5 –Victoria Azerenka +1,5
Tip: 1 Odds 2,37 hos bet365
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 829,50 kroner

Verdens nummer tre Serena Williams er efter min mening den rigtige nummer et. Det er da også bare et spørgsmäl om tid, før hun igen overtager tronen. Et godt skridt vil være en sejr her i Istanbul, hvor hun i dag møder den pt. etter Azerenka. Begge har haft et fantastisk år, hvor Williams har en statistik, der siger 55-6. Hun har vundet US Open, Wimbledon, Olympia og en del mindre turneringer. Azerenka's statistik siger 68-10 med finalesejre i Linz og Beijing på det seneste. Udover det har hun stået i finalen i Us Open og semifinaler i Wimbledon og ved de olympiske lege. Hendes største triumf kom ved Australien Open i Januar, som hun vandt med en overbevisende sejr på 6-1 6-3 over Maria Sharapova. Både i US Open og ved de olympiske lege samt Wimbledon tabte hun til Serena Williams. I US Open lykkes det hende endelig at vinde et sæt. Men ellers har Williams gjort kort proces i de forrige fem kampe med en 2-0 sejr. I dag kan vi få fine odds 2,37 på, at dette gentager sig. Williams har vist godt spil i de første to kampe, hvor hun har vundet 2-0 over Na Li og Angelique Kerber. Kun i kampen imod Li Na, var hun i første sæt i lidt problemer. Men hun finder altid det ekstra gear, når det gælder. Azerenka var ude i en hård kamp i går imod Kerber, som hun vandt 6-7 7-6 6-4. Den kamp vil helt sikkert sidde i benene i dag. Jeg trot, Williams vinder sikkert i to sæt.


19:30 Samantah Stosur -1,5 – Sara Errani +1,5
Tip: 1 Odds 2,04 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 612 kroner

I den anden gruppe mødes den lille italiener Errani og den store australier Stosur i dag. Stosur er klar favorit, da hendes spil passer meget bedre til hallen end Erranis spil. Erranis topspin bolde kommer ikke til ret på samme måde, som f.eks. på grus, og samtidig er hendes serv alt for dårlig i forhold til Stosurs.  Errani har ikke spillet meget den sidste måned, og hun tabte da også klart til Sharapova 6-3 6-2 i sin første kamp. Stosur kommer med en frisk finaleplads i Moskva, hvor hun tabte til Caroline Wozniacki. Jeg tror, hun vinder klart i dag, hvor hendes aggresive spil vil gi Errani problemer.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd