Dagens spiltip fredag 26/10: Tennis

Dagens spiltip fredag 26/10: Tennis

Dagens spiltip fredag 26. oktober - Tennis med top chance!

Serena Williams vandt i går i en god kamp over Azarenka sikkert i de forventede 2 sæt. Derimod var jeg meget skuffet over Stosurs indsats, som var fornærmende ringe,. Hun vandt godt nok andet sæt, men Errani vandt  sikkert i 3. sæt. I dag bliver vi ved tennis, hvor jeg fundet en topchance i Brasilien. Da jeg har valgt at gi max gas her, holder vi focus pä denne kamp og de to andre bliver omtalt kort.

16:30 Porto Alegre Leonardo Kirche – Thomas Schoorel
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Indsats: 800  kroner
Udbetaling: 1440 kroner

Tip: 2-0 sejr til Kirche  Odds 3,0 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 900 kroner

I starten af ugen havde vi fat i Leonardo Kirche, der sikkert vandt over Andre Ghem. Se evt. her

I anden runde vandt han over Boris Pashanski 6-4 6-2, der immerhin var i finalen i sidste uge i Rio. I dag skal han så op imod hollænderen Schoorel, der har mødt langt dårligere spillere på vejen til kvartfinalen. Han har slået Cervanek i en tæt tre sæts kamp og Clezar i to sæt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke synes, han er en ret god spiller. Med sine 23 år har han stadig muligheden for at udvikle sig, men hans potentiale er begrænset. Hans statistik for året siger 18-18 på grus. Men af de 18 sejre har de 7 været i forskellige kvalifikationsturneringer til Challenger turen. Han har også kun stået i en kvartfinale udover i dag og i en enkelt semifinale i Tyrkiet i en mindre turnering. I dag har bookmakerne  så gjort alle spilleren en tjeneste og sat denne kamp næsten helt lige op. Helt uforståeligt efter min mening. Jeg mener, at Kirche er mindst 75-25 % favorit. Jeg kan ikke forestille mig, han taber denne kamp. Jeg hælder medst til en 2-0 sejr til odds 3, som vi stikker lidt mindre ud på. Helt igennem en topchance som fortjener at vi gir gas J

21:30 Valencia Ferrer/Ferrero – Polasek/ Knowle.
Tip: 2 Odds 1,66 hos bet365
Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 498 kroner

En interresant projekt de to små gamle spanier har gang i. De stiller for første gang op sammen i en dobbelkonkurrence. Men de burde være chanceløse imod den rutinerede dobbelkonstellation Polasek/Knowle, der er i god form efter deres finaledeltagelse i weekenden, hvor de tabte itre sæt til Emmerich/Begemann. Jeg synes oddset umiddlebart er rigtigt  godt.

16:00 Istanbul Maria Sharapova -1,5 – Samantha Stosur +1,5
Tip: 1 Odds 1,66 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 498 kroner

Stosur var langt fra topformen i går. I dag skal hun så op imod en spiller af en helt anden kaliber. Maria Sharapova er allerede kvalificeret til semifinalen, men der er altså en masse penge og prestige på spil i sæsonfinalen i Istanbul. Jeg tror, at hun vil gøre alt for at lukke denne kamp så hurtig som muligt, så hun er frisk til semifinalen i morgen.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd