Dagens spiltip søndag 28/10: Williams - Sharapova

Dagens spiltip søndag 28/10: Williams - Sharapova

Dagens spiltip søndag 28. oktober - Tennis & håndbold

Fredagens tip gik helt ved siden af. Kun Sharapova vandt sikkert i 2 sæt. Ellers var marginalerne alt andet end på vores side. Doblen med Polasek/Knowle tabte i 3 sæt. Det samme gjorde vores topchance med Kirche. En kamp han ikke burde ha tabt. Men han udnyttede ikke sine chancer specielt i første sæt, hvor han havde 4 breakbolde. Det blev dyrt da Schoorel udnyttede sin eneste ved 5-4. I 3. sæt havde han også flere gange 0-30 i Schoorels serv men et par netrullere og bolde lige på linien afgjorde kampen til Schoorels fordel. Det skal siges, han spillede langt bedre end jeg har set ham før. Men kirches taktiske koncept var helt til rotterne, da han blev ved at spille hollænderen i hans eneste gode våben udover serven, hans forhånd.
I dag tager vi igen til Istanbul og til finalen ved verdensmesterskabet i tennis for damer, og så skal vi da også lige ha' et skud på håndbold.


16:00 Tennis Serena Williams -1,5 – Maria Sharapova +1,5
Tip: 1 Odds 1,63 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 489 kroner

Serena Williams har stadig ikke afgivet et sæt under denne turnering. Sharapova kun et imod Radwanska i en tæt 3 sätter. De har begge vist rigtig godt spil, men jeg mener, Williams er den stärkeste af de 2. Sharapova er efter et godt år sikker på at slutte som nummer 2 i verden. Hendes statistik siger 61-10 med finalesejr ved de franske mesterskaber som årets höjdepunkt. Derudover var hun i finalen i Wimbledon og ved en del mindre turneringer, hvor det ogsä lykkedes hende at vinde i Rom. Williams blev jo beskrevet den anden dag. Jeg forventer en finale på et højt niveau, hvor der vil blive slået en masse vindere. Jeg tror serven kan få afgørende betydning, da det bliver vigtigt for Sharapova, at Williams ikke kan angribe hende med det samme. Her ser jeg dog Williams med en klar fordel. Jeg tror hendes fighterevne og evne til at løfte hendes spil i afgørende situatiner bliver udslagsgivende i dag.

16:00 Håndbold HC Thürringer - Budocnust
Tip: 2 Odds 1,50 hos YAYbet
Indsats: 300 Kroner
Udbetaling: 450 Kroner

Champions League vinderne fra sidste år Budocnust viste i kampen i Viborg, hvorfor de tog titlen hjem. En sikker sejr på 26-20 fulgte op på 29–21 hjemmesejren over Zvezda Zvenigorod. Samtidig tabte HC Thüringer i Rusland med 31-24. Jeg ser Budocnust i en klar favoritrolle i dag, når de er gæster i Nordhausen. Jeg tror ikke, de kommer til at sætte nogen point til i denne gruppe. I den hjemlige liga er de uden modstand, så alt focus er lagt på champions league kampene. Holdet er stort set lig med det makedonske landshold, der i sommers hentede sølv ved de olympiske lege. Spillere som Popovic, Knezevic, Lazovic og den franske spiller Mendy udgør en faretruende bagkæde, som det tyske forsvar nok skal få deres problemer med. Jeg tror på en sikker udesejr med mindst en 3-4 mål.


Held og lykke!

The Mute Tipster

asd