Dagens spiltip torsdag 1/11: Tennis WTA Sofia

Dagens spiltip torsdag 1/11: Tennis WTA Sofia

Dagens spiltip torsdag 1/11.

Efter et par dage med lidt ferie er jeg tilbage i dag med et par tennistips. I Sofia mødes de næstbedste otte damer, der ikke kvalificerede sig til WTA sæsonfinalen, men som alle har vundet en turnering i år. Wozniacki har sat kursen imod sejren her og en top ti placering som afslutning på året med to nemme sejre. Hvem der følger hende i semifinalen fra hendes pulje afgøres i dag. Derudover har jeg kig på en af de spillere, jeg beskrev for nylig i grusturneringen i Montevideo.

19:00 Su-Wie Hsieh +4,5 Partier– Roberta Vinci -4,5 Partier

Tip: 1 Odds 1,98 hos YAYbet
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 698 kroner

Hsieh har haft et fantastisk år, hvor hun har vundet fire turneringer. Alle sammen godt nok i mindre turneringer i Kina, men hun har forbedret sit spil signifikant og hun har samtidig besejret gode spillere. Fra en placering i nærheden af top 100 ved årets start, er hun nu oppe som nummer 27 på verdensranglisten. Især på de hurtige underlag kommer hendes hurtige fødder til sin ret. Her er hun 38-9 i 2012. Hun henter rigtige mange bolde pga. hendes hurtighed og hun er begyndt at gå langt mere efter sine vindere, hvor hun før hen lidt som Wozniacki kun forsøgte at holde bolden i spil. Selvfølgelig resulterer det i flere fejl, men sætter også modstanderen under pres. I dag skal hun op imod Vinci. Begge spillere har tabt klart til Wozniacki, så dagens kamp, kan meget vel blive afgørende for, hvem der kommer i semifinalen. Hantuchova giver jeg ingen chance, da hun kun fik tre partier imod Vinci. Jeg tror på en lige kamp her, hvor jeg synes, der er rigtig meget værdi i spil på +4,5 partier til Hsieh.  Jeg synes ikke man skal udelukke en overraskelse til gode odds 3,65.


20:30 Joau Sousa – Julian Reister
Tip: 1 Odds 1,50 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 450 kroner

Julian Reister havde et skidt år i 2011, hvor han kun vandt 15 kampe og tabte 21. Derudover løb han ind i en slem skade, som holdt ham ude af spil i næsten ni måneder fra september 2011 til juni 2012. Det gør selvfølgelig, at hans placering pt. som nummer 387 snyder en del. Han er en meget bedre spiller, der vil ligge oppe omkring 100-150, når han har spillet nok turneringer. Men i øjeblikket kæmper han en hård kamp for at komme tilbage til sit gamle niveau. Han er 12-8 på grus, hvor han har spillet alle sine kampe siden sit comeback. Han har kun en gang været i en kvartfinale, ellers har han ikke de store resultater. Han lever meget på sin gode serv. Ellers slår han tunge grundslag, dog med en stor fejlkvote, da han som sagt ikke har fundet sit gamle jeg endnu.
Sousa blev beskrevet og analyseret for ca. to uger siden, hvor han overraskende slog De Bakker i tre sæt og dermed nåede semifinalen i Rio. Her tabte han til Elias. Jeg mener, at Sousa burde vinde denne kamp i otte af ti tilfælde. Reister mangler stadig en del endnu til at kunne true ham.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd