Dagens spiltip mandag 5/11: Tennis & Superligaen

Dagens spiltip mandag 5/11: Tennis & Superligaen

Dagens spiltips mandag 5. november - Tennis & Superligaen.

Da weekenden ikke bød  på de helt oplagte spilmuligheder, valgte jeg at springe den over. Efter en periode hvor variansen og marginalerne ikke har været med os, var det sikkert en god ide. I dag har jeg fundet tre kampe, hvor jeg synes, der er god value. I London mødes de otte bedste tennisspillere, for at afgøre verdensmesterskabet imellem sig. I modsætning til hos damerne, hvor Serena Williams var stor favorit, har jeg svært ved at pege på en vinder her. Der er en 4-5 kandidater, der alle sammen har muligheden, hvis de rammer formen i denne uge.

19:00   Challenger Bratislava Lukas Rosol – kenne De Schepper
Tip: 2 til odds 1,90 hos bet365
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 665 kroner

En af mine absolut helte De Schepper skal i første runde af Bratislava op imod Rosol. Af de syv gange, jeg har spillet ham, har han vundet alle sammen. Hvorfor skulle det være anderledes i dag. Jeg skrev for godt to måneder siden, at han sagtens kunne være en kommende top100 spiller, da han var placeret som nummer 200. Efter 15 sejre i træk og to finalesejre i Rennes og Mons er han allerede oppe som nummer 118. Siden har han dog tabt et par kampe, men det ændrer ikke ved, at jeg ser ham foran mod Rosol. Rosol ligger pt. på en 84 plads, men i hallen, som der spilles i i Bratislava, har han de sidste tre år en negativ statistik på 17 sejre og 22 nederlag. I 2012 siger den 5-7. Så selvom han er en spændende spiller, ser jeg den franske venstrehåndsspiller og halspecialist her lidt foran. I kraft af sin serv, hvor han nok skal serve en 10-15 esser, vinder han mange nemme partier.

20:45 Verdensmesterskabet London

Novak Djokovic -4,5 – jo Wilfried-Tsonga+4,5
Tip: 2 til odds 1,82 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 546 kroner

I London mødes Tsonga og Djokovic i den første gruppekamp. Jeg tror på en forholdsvis lige kamp. Djokovic er klart svagest i hallen, hvis man kan tillade sig overhovedet at snakke om svagheder hos verdens nummer et. Han har da også kun spillet en kamp i år på dette underlag, som han tabte i sidste uge i Paris til Quarray. Dog skal man nok ikke lægge alt for meget i det, da jeg tror focus vil ligge her i London i stedet. Men hans far er i øjeblikket alvorlig syg, og det kan helt sikkert få en psykisk påvirkning af hans præstation. Jeg er spændt på at se, hvordan han mentalt tackler den situation. Tsonga har været stærk i hallen i år, hvor han har vundet 13 kampe og tabt fire. Udover græs er det hans stærkeste underlag. Jeg tror på en chance i dag til ham, hvor han sagtens kan vinde de nødvendige partier eller måske kampen, skulle Djokovic ikke være helt mentalt klar.

19:00 Superligaen AaB – Midtjylland
Tip: 1 Odds 1,96 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 784 kroner

YAYbet gir flotte 1,96 tilbage på hjemmesejr i dette klassiske nordjyske derby. Dem snupper jeg gerne. AaB har været årets overraskelse med 26 point, og med en sejr i dag rykker de op på 2. pladsen kun tre point efter FCK. Jeg tror ikke de lader denne chance ligge. Hjemme er de godt spillende med fire sejre og en uafgjort i seks kampe. Midtjylland har været i store spillemæssige problemer. Dertil kommer de mange økonomiske problemer og uro i de interne linier i klubben. Det har sikkert også spillet ind på holdet, der især ude har været helt væk. Kun et sølle point i seks kampe er det blevet til. I dag bliver der ikke ændret på det. Når vi kan få så godt et odds som 1,96 her, tør jeg godt undtagelsesvis tage en fodboldkamp med.

 

Held og lykke!

The mute Tipster

asd