Obama vinder valget

Obama vinder valget

Meningsmålingerne viser tæt på dødt løb mellem Obama og Romney – men bookmakeren YAYbet har Obama som storfavorit til at genvinde præsidentembedet og giver pengene tilbage hele 4,40 gange, hvis Mitt Romney vinder valget. 
 
Tirsdag går vælgerne i USA til stemmeurnerne og afgør om præsident Barack Obama stadig er verdens mest magtfulde mand, eller om Mitt Romney og republikanerne skal lede USA de næste fire år. Obama har hele tiden ført i meningsmålingerne, men forspringet til Romney er reduceret. Intet er afgjort endnu, og det bliver de ni svingstater, hvor 110 af de i alt 538 valgmænd fordeles, der kommer til afgøre valget, og give kandidaterne de 270 af 538 valgmænd, der skal til for at blive præsident i USA.

Det har tidligere vist sig, at bookmakerne har meget sikre prognoser ved valg "modsat diverse opinionsundersøgelser. Bookmakernes "prognoser", altså vores odds, er baseret på hvilken præsidentkandidat, der er spillet på, det giver ofte en mere præcis prognose, end de uforpligtende opinionsundersøgelse" udtaler Claus Rademacher, der er dansk Country Manager i det Bonnier Gaming ejede spilleselskab YAYbet.dk. "Det er nu engang sådan, at vores kunder løber en risiko, når de f.eks. spiller 200 kroner på Obama som vinder, og spillerne mener det altså seriøst, og spiller selvfølgelig på det, som de tror på – her gælder udtrykket, Put your money where your mouth is, for alvor" fortsætter Claus Rademacher.

Hvis du er af den overbevisning, at Demokraterne vinder valget, kan du spille på det til odds 1,23. Tror du, at Republikanerne overrasker og vinder, så gives der odds 4,40 på det udfald. Der er foreløbigt spilstop på det spil tirsdag kl. 06:00. 

Odds på valget i USA ændrer sig løbende – du kan se odds på YAYbet

 

asd