Dagens spiltip torsdag 8/11: Europa League & Snooker

Dagens spiltip torsdag 8/11: Europa League & Snooker

Dagens spiltips torsdag 8. november - Europa League & Snooker!

Efter et par dage hvor det helt oplagte spil manglede, er jeg i dag tilbage i dag med tre tips. To af dem er fra fjerde runde i Euro League, hvor returkampene fra sidste runde spilles. Det sidste tip er fra Premier League i Snooker, hvor Championship vinderen fra weekenden Judd Trump skal i kamp.

19:00 Academica – Atletico Madrid

Tip: 2 Odds 1,68 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 504 kroner

De forsvarende mestre i Euro League  Atletico Madrid skal en tur til Portugal, hvor de skal op imod Academica. Indtil videre har de hentet maximum point, blandt andet i kraft af en 2-1 sejr i hjemmekampen for en uge siden. Der havde de større problemer end forventet, selv om sejren burde ha været større. Portugiserne er her stærkt undertippet. I den hjemlige liga kører det ikke, hvor de har tabt de sidste to kampe, senest i weekenden hjemme til Estoril med 2-0. I Euro League er det kun blevet til 1 point i kampen imod Hapoel Tel Aviv. Chancen for at komme videre er næsten væk. Jeg tror ikke, de finder de resourcer, der skal til at slå et storhold som Atletico, der selv med en 80 % indsats, nok skal få de 3 point med hjem.


19:00 Udinese – Young Boys
Tip: over 2,5 Mål Odds 1,72 hos YAYbet
Indsats: 300 Kroner
Udbetaling: 516 Kroner

Tip: over 3,5 Mål Odds 2,75 hos YAYbet
Indsats: 150 kroner
Udbetaling: 412,50 kroner

En meget vigtig kamp i denne gruppe, hvor Liverpool og Anzhi Makhachkala fører med 6 og 4 point. Derefter følger udinese med 4 og Young Boys med 3. Alle kan altså sagtens nå videre. I den omvendte kamp vandt Young boys hjemme 3-1. Jeg tror også på en målrig affære i aften. Begge mandskaber laver sävel i ligaen som i Euro League mange mål, hvad målscoren for Udineses vedkommende 5-6 og young boys pä 6-8 vidner om. Samtidig er begge forsvar til at tale med, hvad selv et dårligt hold som Midtjylland i Kvalifikationene viste imod Young Boys, hvor de i Schweiz var lige ved at hente en 0-3  fra hjemmekampen. Italienerne fra udinese vil helt sikkert blæse til angreb, da i sidste ende målscoren også kan få betydning i gruppen, der er så tæt. Jeg tror sagtens, der kan falde en 4-5 mål i denne kamp. En 3-1 sejr til hjemmeholdet er det medst sandsynlige resultat.

22:00 Snooker Premier League Judd Trump – Mark Allen
Tip: 1 Odds 1,61 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 805 kroner

I Premier League mødes kun de aller bedste i verden. Der spilles bedst af 6 frames i de indledende runder med kun 20 sekunder mellem hvert stød, ellers gives der fejl point til modstanderen. Der er dog mulighed for en timeout. Dette format giver selvfølgelig en fordel til de spillere, der spiller hurtigt. Såvel Trump som Allen hører til blandt de hurtigste spillere pä turen, hvor begge spiller i et højt tempo. I Kina mødtes netop de to med Trump som vinder i en forrygende kamp med 6-5. Da dette væddemål går ud ved 3-3, synes jeg det har værdi. Trump var sentationel spillende og vandt finalen imod Robertsson i en medrivende kamp med 10-9. Med sejren i weekenden overtog han samtidig pladsen som den nye nummer et i verden på verdensranglisten. Allen er rykket op som en flot nummer 8. Bliver der en vinder i aften bliver det Trump.

Held og lykke!

The mute Tipster

asd