Dagens spiltip fredag 9/11: Håndbold & tennis

Dagens spiltip fredag 9/11: Håndbold & tennis

Dagens spiltips fredag 9. november - håndbold & tennis!

Torsdagens tip blev endelig efter en dårlig periode afsluttet med et fornuftigt plus.
 I dag skal vi til håndbold i den tyske Bundesliga, hvor et meget vigtigt lokalopgør spilles og så afslutter vi dagen med en tenniskamp i Columbia, der spilles ved midnatstid.

19:45 Håndbold 1. Bundesliga Neuhausen - Bahlingen
Tip: under 55,0 mål Odds 1,73 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 519 kroner

Man behøver bare tage et kig på stillingen i den tyske liga, for at se hvor vigtig denne kamp er, især for oprykkerne fra Neuhausen. Før dagens kamp ligger de med kun tre point andensidst, men samtidig kun et point op til Lemgo, der ligger lige over stregen. Dog skal Lemgo nok få de nødvendige point, når alle deres skadede spillere er med igen. Derfor skal Neuhausen vinde denne kamp. Desværre for holdet, som har høstet mange roser for deres fine spil, der bare ikke har givet de nødvendige point, er holdet løbet ind i en mindre formkrise. I sidste kamp tabte de med 36-25 i Melsungen og i kampen før i pokalen blev de sendt ud af 2. Bundesliga holdet fra Emsdetten med 33-20. Nu har de haft ca. to ugers tid til at komme sig over disse nederlag. Jeg er spændt på at se, hvordan holdet tackler denne vigtige kamp. Hjemme har de trods alt fået point imod Hamborg i en kamp, der endte 28-28. Der er tale om et lokalopgør, hvor Bahlingen for 2 år siden spillede deres kampe netop i dagens hal i Paul-Horn- Halle i Tübingen. Dertil kommer, at begge træner har et fantastisk kendskab til hinanden, da Markus Gaugisch fra Neuhausen har spillet under Bahlingens træner Rolf Brack i 9 år. Derfor vil han kunne udnytte dette kendskab til Bahlingens spilsystemer. Derfor tror jeg også på en kamp, der vil være præget af fight og vilje og mindre godt spil med forholdsvis få mål. Begge hold spiller ikke med det højeste tempo. Skal jeg pege på en vinder, bør det blive Bahlingen, der har været forrygende spillende de sidste 5-6 uger, Hvor holdet har slået Gummersbach, Essen,Göppingen og spillet uafgjort imod Minden. Jeg har dog valgt spillet med under 55,5 mål, da jeg tror, der max. bliver lavet omkring de 51-52 mål.

00.00 Tennis Challenger
Guayaquil Paolo Lorenzi – Ruben Ramirez-Hidalgo

Tip: 1 Odds 1,66 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 498 kroner

Lorenzi er i forrygende form, som han stort set har været det hele året. Han har været i fem finaler i år, hvoraf han har vundet i Gordenons og i weekenden i Medellin, hvor han slog den stærke argentiner Mayer i finalen. Hans statistik siger 47-27, men på grus er han 35-15. Han er klatret helt op som nummer 69 i verden med tendens op. Han spiller rigtig stabilt uden de store udsving og han er i stand til at udøve pres både med for og baghånd. Dagens modstander Ramirez-Hidalgo var forrygende spillende i April/Maj, hvor han var i tre finaler og vandt de to af dem. Han er en typsik grusspiler ala lorenzi, hvor han er 35-19. Men i de sidste par måneder, har der udover en semifinale i Porto Alegro for tre uger siden ikke været meget at skrive hjem om. Det ser dog ud til, han er på vej frem igen. Men pt. er lorenzi den bedste af de to, og jeg mener, hans odds er et spil værd.


Held og lykke!

The mute Tipster

asd