Dagens spiltip tirsdag 13/11: Snooker PTC 4

Dagens spiltips tirsdag 13. november - snooker PTC4.

Bietigheim vandt en sikker sejr i søndags på 35-31 til gode odds 2,20. Fra 8-6 gik holdet i front 13-6 og derefter svingede føringen mellem fire og  otte mål.
I går var der ikke det store udvalg og i dag er det lkke meget bedre. Dog har jeg fundet et par snookerkampe fra PTC 4, der bliver spillet i Clouchester, hvor der spilles bedst af syv frames.

17:00 Robbie Williams – Duana Jones

Tip: 1  Odds 1,61 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling:  644 kroner

Verdensranglistens nummer 72 R. Williams skal op imod en kvalifikant i form af Duana Jones. Jeg må indrømme, jeg ikke kender sidstnævnte  og heller ikke finde ham på listen over de 170 bedste i verden. Men jeg ved, at Williams er en bedre spiller end hans nuværende placering gir udtryk for og er på vej fremad. Han er med på turen for første gang i år, og han er startet med en gang god snooker i de første PTC Events. Hvorfor skulle han ikke kunne fortsætte her, hvor han skal op imod en modstander, der ligger langt under ham i verden.


17:00 Stephen Mguire – Cao Yupeng
Tip: 1  Odds 1,47 hos YAYbet 
Indsats: 400 kroner
Udbetaling:  588 kroner

En af de spillere jeg synes rigtig godt om er Maguire. Han har dog ikke i de seneste måneder været ret godt spillende. Derfor er han også faldet ned som nummer syv i verden fra en 4. plads. Det er ved at være tid til at gøre noget ved den placering. Hans talent og måde at bygge sine breaks på er i hvertfald fantastisk. I dag skal han op imod den talente Yupeng, der er rykket frem som nummer 65 fra en 70. plads. Det var især hans dybe run ved verdensmesterskabet i hans første år på turen, hvor han først tabte i ottendelsfinalen til Ryan Day, der er skyld i det.  Derudover nåede han til 3. kvalirunder i Shanghai Masters og China Open. Men Maguire er klart den bedste spiller af de to. Så selvom i en relativ kort match, hvor der spilles bedst af syv frames altid kan ske overraskelser, mener jeg, der er værdi i spil på Maguire.

 


Held og lykke!

The Mute Tipster