Dagens spiltip onsdag 14/11: Håndbold & snooker

Dagens spiltip onsdag 14/11: Håndbold & snooker

Dagens spiltips onsdag 14. november - håndbold og snooker.

Tirsdagens to snookerkampe gik begge hjem. Robbie Williams vandt en sikker 4-0 sejr, hvorimod Stephen Maguire måtte kæmpe hårdt for sin 4-3 sejr. Jeg har valgt at blive ved Snooker i dag, hvor Premier League runde 9 spilles. Der er to kampe på programmet, men jeg vil kun røre ved den ene. Derudover skal vi til topkamp i den svenske håndbold liga.

20:30 Neil Robertson – Ding Junhui
Tip: 1 Odds 1,72 hos bet365  
Indsats: 400  Kroner
Udbetaling: 688 Kroner

En kamp mellem verdens nummer fem Robertson og nummer 11 Junhui. Verdensmesteren fra 2010 Robertson har været stærkt spillende på det seneste. I forrige weekend tabte han finalen i The Championship til Judd Trump i en spændende og tæt kamp med 10-8. Han har pt. en fordel i forhold til Junhui, der længe ikke har været godt spillende. Han er også faldet helt ned som nummer 11 i verden, efter at ha været nummer 4 i starten af året. Dagens kamp er ekstrem vigtig for begge spillere. Det er sidste runde i Gruppe A, hvor Stuart Bingham allerede har sikret sig en plads i semifinalen. Junhui og Robertson ligger  med fire point toer og treer. Junhui har dog med 10-8 vundne frames den fordel, at en uafgjort rækker til en semifinaleplads, da Robertson kun er 9-9 her. Der spilles igen bedst af seks frames og  dagens spil går ud ved 3-3. Begge spillere vil helt sikkert være topmotiveret, da der udover prestigen er rigtig mange penge på spil. Derfor synes jeg også, der er værdi i spillet på Robertson, der er den bedste af de to spillere i øjeblikket.

Håndbold Sverige Guif –Sävehof

Tip: over 53,5 mål odds 1,68 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 504 kroner

Sävehof har skuffet indtil videre i den hjemlige liga. Men det skal man ikke lægge så meget i. I de sidste to sæsonner var billedet det samme, da de prioriterer Champions League højt. Her lykkes det med en sentationel sejr over Atletico Madrid for godt tre uger siden at holde liv i drømmen om videre deltagelse til playoff. Dette reultat har givet dem selvtillid, som man også kan se i den hjemlige liga, hvor holdet har hentet ti point i de seneste seks kampe. Holdets store og tunge skytter er i form og derfor får  Guifs målmænd nok at se til i dag. Guif er pt. Ikke så stærkt spillende, men er trods alt sammen med Sävehof og Kristianstad favoritter til mesterskabet. Jeg forventer en tæt og underholdende kamp mellem to stærke mandskaber, der begge vil være top motiveret. Der er tradition for mange mål, når de 2 klubber mødes. Kun en af de sidste ti kampe er endt med mindre end 54 mål. Samtidig laver begge klubber i snit 28 mål per kamp. Jeg tror på et resultat omkring 28-28.

 

Held og lykke!

 

The Mute Tipster

asd