Dagens spiltip torsdag 15/11: Tennis & snooker

Dagens spiltips torsdag dag 15. november - tennis & snooker.

Onsdagens håndboldkamp I Sverige endte kun med kun 52 mål. Sävehof opfyldte deres opgave med de 28 mål, jeg regnede med. Men Guif spillede desværre ikke med og selvom chancerne var der , måtte de nøjes med at score 24. Samtidig havde jeg taget fejl af datoen af premier League kampen i Snooker. Den bliver først spillet i aften, og  YAYbet har også fået kampen på programmet og det til et noget bedre odds. Derfor kan det selvfølgelig kun anbefales, at spille den der.


16:30 Tennis Challenger Helsinki Dudi Sela – Evgeny Donskoy

Tip: 1 Odds 2,26 hos YAYbet
Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 565 kroner

Denne kamp mellem nummer 97 og 98 på verdensranglisten er efter min mening næsten helt åben. I hvert fald er Donskoy hos  gjort YAYbet til alt for stor favorit, selvom han i kraft af sin pt. gode form er kneben favorit. Til sammenligning gir bet365 kun 2,1 på Sela. Donskoy vandt i sidste uge challengerturneringen i Loughborough, der fandt sted i hallen på et lignende underlag som i Helsinki. Han slog dog ikke nogen specielt gode spillere udover Kampke, som han overvandt i semifinalen, der pt. er nummer 94 i verden. Den 22-årige Russe har dog spillet et godkendt 2012 med 42 sejre og 25 nederlag. Han holder sig mest til challenger turen, hvor hans spil især på de hurtigere underlag er godt. Hans serv er bedre end Selas, men ellers ligner de to spillere hinanden en del. Jeg mener, Donskoys forhånd er lidt bedre, men derimod er Selas baghånd stærkere. Derfor er denne kamp max. 53-47 i Donskoys favør og Sela skal prøves til en mindre indsats.

20:30 Neil Robertson – Ding Junhui

Tip: 1 Odds 1,80 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 720 kroner

En kamp mellem verdens nummer fem Robertson og nummer 11 Junhui. Verdensmesteren fra 2010 Robertson har været stærkt spillende på det seneste. I forrige weekend tabte han finalen i The Championship til Judd Trump i en spændende og tæt kamp med 10-8. Han har pt. en fordel i forhold til Junhui, der længe ikke har været godt spillende. Han er også faldet helt ned som nummer 11 i verden, efter at ha været nummer 4 i starten af året. Dagens kamp er enorm  vigtig for begge spillere. Det er sidste runde i Gruppe A, hvor Stuart Bingham allerede har sikret sig en plads i semifinalen. Junhui og Robertson ligger  med fire point toer og treer. Junhui har dog med 10-8 vundne frames den fordel, at en uafgjort rækker til en semifinaleplads, da Robertson kun er 9-9 her. Der spilles igen bedst af seks frames og  dagens spil går ud ved 3-3. Begge spillere vil helt sikkert være topmotiveret, da der udover prestigen er rigtig mange penge på spil. Derfor synes jeg også, der er værdi i spillet på Robertson, der er den bedste af de to spillere i øjeblikket.


 

 

Held og lykke!

 

The Mute Tipster