Dagens spiltip fredag 16/11: Håndbold med fine odds

Dagens spiltips fredag 16. november - håndbold.

Torsdagen forløb perfekt. Robertson vandt med 4-2 over Junhui og Sela vandt i to sæt over Donskoy. Jeg håber, vi kan følge de postive tendenser op i dag med  to håndboldkampe.

18:30 Håndboldligaen Nordsjælland +4,5 –Skjern -4,5

Tip: 2 Odds 1,92 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 576 kroner

Nordsjælland har det ikke let i øjeblikket, hvor holdet pga. de store økonomiske problemer har måtte udleje deres målmand Kristian Asmussen for to måneder til Magdeburg. Dette er et stort tab på et hold, hvor der ikke er meget, der pt. hænger sammen. I sidste kamp blev Nordsjælland kørt over i Ringsted med 36-25 og man har kun hentet et point i seks kampe. Man kan godt ha bange anelser om en gentagelse i dag, når formstærke Skjern kommer på besøg. Skjernt tabte uheldigt til et stærkt Bjerringbro mandskab i søndags med 29-28, efter at ha savet samme hold over i pokalen med otte mål, fire dage forinden. Jeg tror, at hvis de ikke gearer ned i slutningen af kampen, får de en sikker sejr med hjem til Jylland. Nordsjælland spiller helt uden selvtillid og er klart mærket af, at ingen ved, om holdet kan fortsætte.


20:30 2. Bundesliga Bietigheim – Hüttenberg
Tip: 1 Odds 1,71 hos bet365
Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 513 kroner

Bietigheim beskrev jeg i søndags, da de til gode odds 2,2 vandt sikkert  34-31 i Aue. Især var det topscorer Robin Haller, der var helt ustyrlig i første halvleg med syv mål( i anden halvleg blev han sparet), Lorbach og begge Salzer, som træner Zürn fremhævede. Zürn er da også meget positiv indstillet før dagens topbrag, hvor Bietigheim rykker deres hjemmebane til Ludwigsburg, hvor 3400 tilskuere vil følge dagens kamp. Sidste hjemmekamp i Ludwigsburg blev vundet med 32-24 i lokalderbyet imod Bittenfeld. Jeg regner med en tættere kamp i dag, når sidste sæsons nedrykker Hüttenberg kommer på besøg. kampen er ekstrem vigtig for begge hold, hvis de skal holde trit med toppen.
Hüttenberg har stadig et godt hold og er af mange udråbt som favorit til oprykning. Jeg ser dog holdet på en 4-5 plads, når sæsonen er slut. Holdet er bygget op omkring playmaker Florina Laudt, der er god til at sætte spillet op samtidig med, at han selv er målfarlig. Ellers er holdet lidt lige som Bietigheim homogent og med træner Heiko Karrar, står en erfaren herre for ansvaret. Især deres offensive og aggressive forsvar har givet mange hold problemer. Men med det potentiale hjemmeholdet har, skal de nok få løst de problemer. Jeg tror, Bietigheim viser, at holdet er en potential oprykningskandidat i dag.

Held & lykke

The Mute Tipster