Dagens spiltip tirsdag 20/11: Fodbold & snooker

Dagens spiltips tirsdag 20. november - CL-fodbold & snooker

Sondagens tips var helt ved siden af. Sävehof gik helt ned og tabte 32-22 efter at ha været godt med indtil 19-17 efter 40 min.  Bjerringbro savede St. Petersburg over med 35-23. Der havde spillet på handicap været bedre, som jeg også tenderede til. I dag har jeg valgt en Snooker- og en Champions League kamp.

15:30 Robbie Williams – Jamie O'Neil
Tip: 1  Odds 1,53 hos bet365
Indsats: 400 Kroner
Udbetaling:  612 Kroner

Robbie Williams spillede vi med succes for en uge siden, hvor han slog Duanne 4-0, før han tabte til Ding Junhui med 4-1 i fjerde runde af PTC4. I dag spilles der kvalifikation til det engelske mesterskab, der er en vigtig begivenhed. Jeg ser Williams her klart foran O'Neil, der ikke har præsteret det helt store på det sidste. I PTC4 røg han efter en skidt kamp ud til Higgins med 4-1 i anden runde. Selvfølgelig er Williams ikke af samme kaliber som Higgins, men O'Neil missede rigtig mange oplagte kugler i den kamp. Higgins behøvede slet ikke, at spille op til det han kan. Hvis ikke O'Neil løfter sit spil, taber han klart igen i dag, og det tror jeg mest på.

20:45 Gruppe F Bate Borisov – Lille
Tip: 1  Odds 2,12 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 636 kroner

Hvem havde set det komme, at Lille efter fire runder er uden point. Derfor har holdet næsten udspillet deres chance for at overleve vinteren i Europa? Efter nederlaget i den omvendte kamp i Frankrig med 3-1, er holdet pisket til at vinde med tre mål i dag plus den sidste kamp i gruppen hjemme imod Valencia. Samtidig må Bate ikke få point i München. Det tror jeg helt ærligt ikke, de selv tror på. Det vil helt sikkert sidde i baghovedet på dem, og derfor mener jeg også, at spillet på Borisov er godt. Med en sejr i dag kan de selv afgøre deres videre skæbne i den sidste gruppekamp hos Bayern München. Hviderusserne har et stærkt hold, der specielt hjemme kan spille op med de bedste i Europa. Det beviste de imod Bayern, der blev sendet hjem med et 3-1 nederlag. Holdet er godt organiseret, og så har de et par individuelle spillere oppe foran, der kan afgøre dagens kamp. Jeg synes, der er fin værdi i odds 2,12 hos YAYbet.

Ja, det var sådan, det gik sidst:


<Held & lykke

The Mute Tipster