Dagens spiltip onsdag 21/11: Håndbold

Dagens spiltips onsdag 21. november - Håndbold

Tirsdagens to kampe ramte helt ved siden af. Lille vandt en for dem ligegyldig sejr. Robbie Williams tabte hele 6-2 efter en kamp, hvor jeg ved flere lejligheder havde fornemmelsen af aftalt spil. Selv de simpleste kugler fik han ikke fat i.

Ja, der er fede Champions League kampe i dag, men glem det. I dag skal der spilles på håndbold, hvor jeg mener, der er en top-chance i den tyske bundesliga.

19:00 Kolding -9.5 – Nordsjælland +9,5

Tip: 1 Odds 1,80 hos YAYbet
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 720 kroner

Denne kamp gir sig selv. Det eneste, der taler imod en storsejr til hjemmeholdet må være, hvis de gamle rutinerede spillere beslutter sig for at geare ned, når de kommer tilstrækkelig foran for at skåne modstanderen. Det er set før, men jeg håber, de tager kampen seriøst hele vejen, og så står Nordsjælland til en stor røvfuld. Fordelen kan være, at Kolding efter det store nederlag til Bjerringbro har noget at vise og gøre godt igen. Det satser jeg stærkt på, for der er pt. klasseforskel på et modløst Nordsjælland mandskab, der er beskrevet flere gange imod et Kolding hold, der bør blive mestre i år. Hvis de kan tabe med 19 mål hjemme til Skjern, bør Nordsjælland også tabe med mindst ti i Kolding. Oddset er rigtig godt betalt hos Yaybet på dette udfald.

19:30 Gummersbach+4,5 – Flensburg -4,5
Tip: 1 Odds 1,70 hos YAYbet
Indsats: 500  kroner
Udbetaling: 850 kroner
r

19:30 Gummersbach – Flensburg
Tip: 1 Odds 5,5 hos bet365
Indsats: 150  kroner
Udbetaling: 825 kroner


Nu til dagens top-chance. Normalt ville jeg vælge spillet på over 57.5 i denne kamp. Men efter at ha set Flensburgs Champions Legaue kamp i weekenden imod Hamburg, er jeg skeptisk på deres vegne. Efter storspil af Søren Rasmussen kom holdet hurtigt foran med 11-4. Men på et hold, der er præget af mange skader i forvejen skete det værst tænkelige. Den sidste sunde venstre back, de havde, Atlason, rev sin achillessene over. Derfor havde holdet i resten af kampen store problemer i offensiven og i sidste ende tabte de med 31-28. I dag skal de så spille deres fjerde kamp inden for ti dage og det uden en normal venstre back. Mentalt bliver det en stor opgave for et hold, der allerede har udspillet sin rolle i ligaen efter tre nederlag i de sidste seks kampe.
Gummersbach er godt nok Bundesligaens største skuffelse i år indtil videre med kun otte point, men holdet er bedre end tabellen viser. Tabet af den talentfulde stregspiller Patrick Wiencek til Kiel har været større, end de har kunne magte. Især har forsvaret været hullet som en si. Men i den sidste  hjemmekamp viste holdet deres potentiale, da de havde det suveræne  førerhold Rhein-Necker löven helt nede i sækken, de glemte bare at lukke den til. Så i stedet for to point stod de med en lang næse og et 28-30 nederlag. Jeg tror på, at vendepunktet kan komme i aften, hvor et mere end amputeret Flensburg Hold kommer på besøg. Jeg tager chancen og spiller hjemmesejr udover handicapvæddemålet til fine odds 5,5 hos Bet365.

Held og lykke!

The Mute Tipster