Spiltip fredag 23/11: Snooker

Spiltip fredag den 23. november - Snooker.

Onsdagens tips var helt ved siden af. Kolding førte med 11 mål et par minutter før tid, men de slappede desværre af til sidst og vandt kun 30-22. Flensburg savede til gengæld Gummersbach over med hele 31-21. Et resultat jeg slet ikke havde forventet.

I dag vil jeg tage fat i en spiller, jeg med succes har spillet de seneste to dage. Der er tale om den 22-årige fremadstormende kineser Cao Yupeng, og kampen i dag er den sidste før hovedturneringen af Uk Champiosnhip.

16:30 Snooker Cao Yupeng- Marcus Campell
Tip: 1 Odds 2 hos bet365
Indsats: 300 kroner
 Udbetaling: 600 kroner

Yupeng vandt i de sidste runder med 6-3 over Liam Highfield og med 6-4 over Dave Harold. Han har spillet rigtig mange høje breaks og har generelt været svær at holde fra bordet. Marcus Campell træder først ind i turneringen i dag pga. Hans placering som nummer 26 på verdensranglisten. Her ligger Cao Yupeng  på en 65 plads. Men jeg er ikke i tvivl om, at det kun er et spørgsmäl om tid, før han er i top 40 eller højere. I sit debutår på touren 2011/2012 viste han rigtig god snooker. Ved verdensmesterskabet i april lykkes det ham at spille sig i ottendelsfinalen efter sejre over bla. Kurt Maflin 10-2, Dave Harold 10-9, Nigel Bond 10-7 Tom Ford 10-9 og Mark Allen 10-6 . I ottendelsfinalen kom han til kort imod Ryan Day 13-7. Udover det nåede han ind i mange af de store hovedturneringer. Han lever og bor i Sheffield, hvor hans træningspartnere er Ding Junhui og Liam Wengbo. To verdensklassespillere, der har givet  ham ekstra motivation og hjulpet ham meget, til det niveau, han har i dag. Jeg mener denne kamp er helt åben, men jeg tenderer til Yupeng efter at ha set ham i de sidste dage. Kampen kan følges live på Bet365.

Held og lykke

The Mute Tipster!