Søndagens spiltip: Håndbold & snooker

Spiltip søndag den 25. november - Håndbold & snooker!

Fredagens tip med Cao Yupeng gik hjem, da han vandt 6-4 efter en 5-1 føring.
I dag spilles finalen i Premier League i Snooker, hvor verdensranglistens nummer et Judd Trump skal op imod nummer elleve Stuart Bingham. Derudover har jeg fundet value i en håndboldkamp fra Champions League.

17:10  Champions League Atletico Madrid – Constanta
Tip: under 55,5 mål Odds 1,78 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 534 kroner

Hjemme i Madrid tager en af favoriterne til Final Four Atletico imod de rumænske mestre fra Constanta. Et opgør de ikke får problemer med at vinde. De er klart bedre og samtidig skal de ha begge point, da de pt. ligger lige med Sävehof og Celje på en delt 3. plads. Men indtil videre har Atletico alt andet end imponeret. I Sverige tabte de blandt andet 35-30 til Sävehof og hjemme har de tabt til  Kiel 32-27 og til Veszprem 27-26. I forsvaret er de rigtig stærke sammen med to af de bedste målmænd i verden, men jeg mener, at deres angrebsspil er mindst 15-20 % dårligere end i de sidste to sæsoner. Samtidig har de en klar tendens i de kampe de ved, de skal vinde, kun at gøre det mest nødvendige. Det kan blive Constantas fordel i dag. De vil lidt lige som i deres kamp i Kiel gøre alt for at trække tempoet ud af kampen. Selvom jeg ikke er specielt imponeret af deres målmänd har de faktisk gjort det ok. De to ting sammenlagt med et meget skidt rumænsk  angrebsspil og et godt Madrid forsvar gør, at jeg tror denne kamp ender med under 55,5 mål. I Rumænien endte det omvendte opgør 28-23 til Atletico Madrid.

20:30 Snooker Judd Trump -2,5 – Stuart Bingham +2,5
Tip: 2 Odds 1,66 hos bet365
Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 498 kroner

Finalen i Premier League spilles i aften. Der er udover rigtig mange penge på spil selvfølgelig også stor prestige. I aftes vandt Judd Trump 5-4 over Robertson og Stuart Bingham med 5-4 over John higgins. Judd Trump var i sin semifinale i store problemer, idet han var bagud 3-1 og stort i frame 5, før han fandt sit spil. Faktisk var han oppe at gi odds 10 igen på dette tidspunkt. Bingham har været helt forrygende spillende under hele Premier League sæsonen. Han vandt sin gruppe souverænt og i går spillede han stærkt, da han slog Higgins. Han er en spiller, der tager de hurtige beslutinger og er i stand til at spille i et højt tempo lige som Trump. Det er vigtigt i dette format, hvor hver spiller kun har tyve Sekunder til at spille hver kugle.  Hvis han kan finde det samme spil frem i aften, mener jeg, han har en chance i en kamp, hvor der spilles bedst af 13 frames. Jeg tror, de fleste frames vil blive afgjort af den spiller, der først potter en kugle.


Held og lykke

The Mute Tipster!