Mandagens spiltip: Håndbold

Mandagens spiltip: Håndbold

Spiltip mandag den 26. november - Håndbold

Søndagens to kampe sad lige i skabet. Atletico Madrid havde mere besvær end ventet med at besejre Constanta og vandt kun med 25-24. Dermed var der langt op til de 56 mål, der ville ha været ensbetydende med et tabt væddemål. Stuart Bingham vandt Premier League i Snooker med en flot 7-2 sejr over Judd Trump til odds 3 efter en fantastisk præstation.

I dag er der ikke det store udbud udover et par håndboldkampe i Danmark og Sverige. Jeg har kun fundet value i en kamp fra Sverige.

19:00   Skövde – Redbergslids
Tip: 1 Odds 1,60 hos bet365
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 800 kroner

19:00   Skövde – Redbergslids
Tip: over 58,5 mål Odds 1,80 hos YAYbet
Indsats: 200 kroner
Udbetaling: 360 kroner

Magnus Wislanders tropper fra Redbergslids er sæsonens største skuffelse i Sverige. Derefter følger vel Skövde. Dog har de et par kampe i baghånden og samtidig har de mødt alle topholdene. Skövde ligger pt. På en 9. plads med ti point lige uden for slutspillet, men med hele fem point op til den vigtige 8.plads. Derfor skal dagens kamp imod Redbergslied vindes. De ligger lige under på en 10. plads men kun med syv point og en kamp mere. Jeg havde regnet med at begge hold ville ha fået nok point til at ligge omkring en 6-8 plads. Men specielt Redbergslids kan slet ikke få det til at køre. Selvom Wislander hentede venstrefløjen Henrik Lundström i Kiel, er der for lidt kvalitet på holdet.  Han har dog med 36 mål i 13 kampe heller ikke lige frem været i god form. Faktisk er det kun bagspillerne Topscorer Richard Lönn og Nacor Medina, der har spillet ok. Men lige netop Medina har manglet i de sidste fem kampe, hvor Redbergslids har tabt til de andre bundhold Hammerby, Vasterasirsta og Skaanela. Hans betydning for holdet er enorm. Han er heller ikke med i dag, og derfor taber de også i Skövde, der er rigtig stærke hjemme, hvor de kun har tabt til nummer et kristianstad. Skövde spiller tempohåndbold fra start til slut, hvor især ventrefløjen Rasmus Wremer er stærk. I Bagkæden ligger det unge stortalent 22-årige Andreas Cederholm et stort pres i kontrafasen. I det ordinære spil styrer han  Skövdes spil sammen med Tobias Warvne. Skövdes store problem ligger i forsvaret og især hos holdets dårlige målmænd, der ikke hører til de bedste i ligaen. Det samme gælder iøvrigt for Redbergslids. Derfor falder der mange mål i deres kampe. Jeg synes også, der er værdi i over 58,5 mål til 1,80 hos YAYbet. Men det sikreste spil i dag,  det er hjemmesejr til gode odds 1,60 hos bet365

Held og lykke

The Mute Tipster!

asd