Tirsdagens spiltip: Bundesligaen

Tirsdagens spiltip: Bundesligaen

Spiltip tirsdag den 27. november - Bundesligaen

Mandagens spiltip med Skövde gik i vasken, da Redbergslids normale andenmålmand valgte at spille sin bedste kamp i år. Samtidig havde Skövdes to målmænd sammen med det meste af holdet en mindre god dag. Derfor vandt Redbergslids fortjent med 30-26.
 
I dag har jeg valgt en kamp fra den tyske bundesliga i fodbold, hvor oprykkerne fra Frankfurt har fået en forrygende start på sæsonen.

20:00 Frankfurt - Mainz
Tip: 1  Odds 2,08 hos YAYbet
Indsats: 300 kroner 
Udbetaling: 624 kroner

Frankfurt ligger på en flot 4. plads med 24 point, kun et efter nummer  to Dortmund. Især hjemme har de været stærke med fem sejre og to uafgjorte i syv kampe. De spiller en dejlig offensiv stil, hvor træner Armin Veh selv på udebane imod Bayern München og Schalke blæste til angreb. I München var de faktisk tæt på point, hvis de havde været lidt skarpere, på de mange chancer de fik. I Schalke i weekenden lykkes det at få et point med hjem. Men som sagt hjemme er der, hvor der skal hentes tre point. Med 18 mål i syv hjemmekampe indtil videre, der kun overgåes af Bayern med 22, er der god grund til at tro på en ny hjemmesejr i dag, hvor Mainz kommer på besøg. Især midtbanen med Meier(9), der er topscorer i hele ligaen ,Aigner(5) og frem for alt den nye japaner Iuni(3) har været stærkt spillende. Inui har sammen med Meier været indvolveret i ca. halvdelen af Frankfurts mål indtil nu. I dag må de undvære Matmour(rødt), Andersson(skade)og Amedick(sygdom). Men Mainz er et hold, de skal slå, selvom der er tale om et derby, hvor alt kan ske.
Mainz møder op uden Bungert, Kirchhoff, Ede og Choupo-Moting. De har tabt tre af de sidste fire kampe, men de ligger stadig på en fin 9.plads med 17 point. Dog har de haft en del problemer ude i denne sæson, hvor det kun er blevet til fem point. Jeg tror på en målrig kamp, hvor det sandsynlige resultat er en Frankfurt sejr på 2-1 eller 3-1.


Held og lykke

The Mute Tipster!

asd