Torsdagens spiltip: Håndbold & tennis

Torsdagens spiltip: Håndbold & tennis

Onsdagens analyse sad lige i skabet. Rhein-Neckar Löven var chanceløse i 15-28 nederlaget til Kiel. Kiels forsvar var simpelt hen for stærkt, og bagved stod Kiels målmand Omayer en fantastisk kamp med en uhørt høj redningsprocent på 60. Så hjalp det lige lidt, at Landin var bedste mand hos Rhein-Neckar.

I dag har jeg valgt at blive ved håndbolden, hvor der i Champions League spilles en vigtig kamp i Rumænien. Samtidig ser jeg nærmere på sæsonfinalen i tennis på Challenger touren, hvor de otte bedste har sat hinanden stævne i hallen i Brasilien.

19:00 Constanta - Sävehof
Tip: under 58,0  mål Odds 1,95 hos bet365
Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 682,50 kroner

Der er ingen tvivl om, at for begge hold er det sæsonens vigtigste kamp, da de kæmper med Celje om den sidste plads i forårets slutspil. Skal Constanta videre tæller kun en sejr og helst med 4 mål, så de er bedst indbyrdes. Den første kamp i Sverige endte med en Sävehof sejr på 35-31, men så mange mål falder der ikke i dag. Constanta spillede en rigtig god kamp i weekenden hos Atletico Madrid, hvor de kun tabte 25-24. Deres målmand var fremragende, men forsvaret skal også ha stor ros. I dag hvor hvert mål tæller, tror jeg på en målfattig kamp. De store tunge spillere fra Sävehof får deres besvær med at trænge igennem det stærke midterforsvar hos Constanta. Spillesmæssigt er de trods alt bedre og især i kontrafasen er deres fløje hurtige. Rumænierne er i angrebet ikke alt for stærke, selvom de har en talentfuld venstre back, der om et par år kan blive en af de helt store. De spiller efter min mening alt for langsomt. Der hvor nøglen kan ligge i dagens væddemål er i Sävehofs forsvar plus målmænd, hvor de har været enormt ustabile såvel i ligaen som i Champions League. Jeg håber, at Thomas Forsberg har en god dag, så kan denne kamp sagtens ende med max 53-54 mål.
 

20:00 Aljaz Bedene – Paolo Lorenzi
Tip: 1 Odds 1,7 hos YAYbet
Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 510 kroner

Der er mange penge på spil i denne kamp, så begge vil være rigtig motiveret. Kampen er den sidste i gruppen, der også tæller Elias og Hanescu. Begge har tabt til Hanescu men vundet over Elias, derfor afgør dagens opgør, hvem der skal i semifinalen. Bedene er her favorit, da der er tale om et hurtigt underlag. Han vinder i hallen 60 % af sine kampe og på hartcourt 68 %. Til sammenligning vinder Lorenzi kun 50 og 55 %. Bedene har fordel i hans serv og ved nettet, som jeg tror bliver afgørende i dag. Oddset 1,70 hos YAYbet er fint betalt og skal prøves.


Held og lykke!

The Mute Tipster