Fredagens spiltip: Fodbold & tennis

Torsdagens tip gik hjem uden, at vi fik det mindste sved på panden. Constanta vandt med 28-23 over Sävehof, så der var langt op til de 59 mål. Bedene gjorde hurtigt arbejdet færdigt med en 6-1, 6-3 sejr over en chanceløs Lorenzi, der ikke havde en eneste breakbold i kampen.

Jeg tror på Bedene igen i dag, hvor der er semifinale. Derudover har jeg fundet en kamp fra den tyske 3. Bundesliga, hvor jeg ganske enkelt ikke fatter det høje odds på hjemmesejr.

19:00  3. Bundesliga Unterhaching – Darmstadt
Tip: 1 Odds 1,74 hos YAYbet
Indsats: 500 kroner
Udbetaling: 870 kroner

19:00  3. Bundesliga Unterhaching – Darmstadt
Tip: 1 Odds 1,74 hos YAYbet
Indsats: 500  kroner
Udbetaling: 870 kroner

19:00  3. Bundesliga Unterhaching -1,5 – Darmstadt +1,5
Tip: 1 Odds 3,2 hos bet365
Indsats: 150  Kroner
Udbetaling: 480 Kroner

Jeg har ikke været for heldig med mine top-chancer, når der har været tale om fodbold. Men i aften synes jeg, der er mere end almindelig god chance for at rette op på den statistik. Jeg har set et par af Unterhachings kampe i år, da jeg har fulgt dem siden de var i Bundesligaen. Pt. ligger de nummer fire med 35 point, kun et point fra den direkte oprykning. I dag tager de hjemme imod bundproppen Darmstadt, der er sidst med kun 15 point. Det er ikke bare på papiret, de er sidst. De er efter min mening klart det dårligste hold i 3. liga. På udebane har de kun hentet fire point i ti kampe med en målscore på 7-17.  Unterhaching er til sammenligning det mest scorende hold i 3.liga med 33 mål, hvoraf de 23 er faldet hjemme. Det der gør Unterhaching  stærke, er deres fremragende midtbane, hvor Stephan Thee(6 mål), Dominik Rohracker(5), Maximilliam Weltmüller(2) alle er målfarlige. Dog overskygges de af Yasin Yilmaz(2), der måske ikke er den målfarligste , men med sine driblinger og afleveringer har været involveret i over halvdelen af målene . De kommer hurtigt over kanterne og indlæggene forvaltes godt af topscorer Florian Niederlechner(8), der altid er farlig. Jeg mener, der er god mulighed for en handicapsejr. Det eneste der taler imod er, at der er faldet en del sne, der dog ifølge deres hjemmeside med frivillige hjælpere skulle kunne nå at blive fjernet til i aften. Men en sejr bliver det om alle omstændigheder til for det teknisk stærke hjemmehold.

21:00 Aljaz Bedene -1,5 – Adrian Ungur +1,5
Tip: 1 Odds 2,2 hos bet365
Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 880 kroner

Jeg kan godt undre mig lidt over ATP's valg af underlag til denne turnering. Alle de otte spillere, der er kvalificeret er grusspillere. Det er vel kun Bedene og Hanescu, der af og til spiller på hartcourt og i hallen. Derfor har de en kæmpe fordel. Den eneste grund til, Ungur er nået til denne semifinale er et utroligt lodtrækningsheld, der gav ham en gruppe med tre andre grusspillere. Dog var hans sejr på 4-6 7-6(8-6)7-6/7-5)over Pella lidt overraskende. Men jeg mener, han vil være chanceløs i aften imod Bedene.
Bedene styrede kampen i går fra start til slut. Jeg så kun en lille del af kampen, men hvis han gentager den bedrift, slår han også Ungur i to sæt. Ungur har f.eks. har før denne turnering i år kun en eneste kamp på hartcourt. Alle 64 andre kampe var på grus. Over de sidste ti år har han på hurtige underlag en statistik på græs 0-6, tæppe 4-10, hartcourt 5-15 og i hallen 8-16. Det siger vel alt om hans muligheder i aften. Jeg kan ikke se, hvordan han skal kunne dæmme op for Bedenes hurtige præcise spil.


Held og lykke!

The Mute Tipster