Lørdagens spiltip: Skiskydning

Vi indleder December måned med at indføre ikke bare en, men hele to nye  bankrolls – en for studerende med en startkapital på 1000,-  kr. og en for highroller med en startkapital på 10.000,- kr. Målet er at doble disse inden for tre måneder og gerne hurtigere, hvilket min erfaring siger burde være muligt.
 
Jeg håber, at mange vil spille med fra start, hvor jeg lægger en relativ konservativ indgang med hensyn til bankrollmanagement. Derfor bliver det næsten uden fodboldtips. Vi starter ud med en vintersportsgren, hvor skiskytterne er samlet til åbningen i Østersund.

13:30  Skiskydning 10 km sprint. Head to Head
Martin Fourcade – Emil Helge Svendsen
Tip: 1 Odds 2 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 200  Kroner
Udbetaling: 400 Kroner

Bankroll 2: Indsats 20 kroner
Udbetaling: 40 Kroner

13:30 Skiskydning 10 km sprint. Head zu Head
Tip: Vinder Martin Fourcade odds 3,30 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats 100 kroner
Udbetaling 330 kroner

Bankroll 2: Indsats 10 kroner
Udbetaling 33 kroner

Martin Fourcade vandt den samlede World Cup i sidste sæson. I årets første konkurrence i torsdags i Østersund lagde han flot ud og vandt 15 km. I dag står der 10 km sprint på programmet, hvor han heads up er sat op imod Emil Helge Svendsen. I sporet er de to ca. lige gode, i torsdags var Fourcade ca. 15 sek. hurtigere. Men udover er Fourcade, som alle andre franskmænd, en af de bedste skytter i hele feltet. Jeg mener, han burde være favorit i dag, hvor der skydes hele fire gange, to gange liggende og to gange stående. Samtidig mener jeg, der er gode muligheder for, at han også vinder selve løbet til gode odds 3,30 hos Yaybet. Han kan tillade sig en fejl mere end de fleste andre, da han i sporet sagtens kan indhente de 25. sek., det tager at løbe en strafrunde.

Held og lykke!

The Mute Tipster