Mandagens spiltip: Snooker

Lørdagens tip var en tæt affære, der desværre ikke faldt ud til vores fordel. Fourcade havde en dårlig dag i skydning, hvor han ligesom Svendsen havde tre fejl på de ti skud. I mål var han kun 4 sek. langsommere. Samtidig vil jeg undskylde, at jeg havde skrevet det dobbelte antal skud. Det var selvfølgelig først i gårsdagens forfølgelse, at der skulle skydes fire gange. Her viste Fourcade sig fra den bedste side, da han fra en 11.plads fra start vandt løbet.

I dag skal vi til snooker i England, hvor en af de store Majors UK Championship spilles i York.

Bankroll 1 : 9700,- Kroner
Bankroll 2:    970,- Kroner

20:00   Mark Williams -2,5  - Mark King +2,5
Tip: 2 Odds 1,66 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 664 kroner

Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 66,40 kroner

En kamp mellem verdens nummer fem Williams og nummer 32 King. Det er to af de gamle drenge, der har været med i gamet længe. Williams blev professionel i 1992 og har i sin lange karriere vundet hele 18 Majors. To gange i 2000 og 2003 var han verdensmester. Den geniale venstrehåndsspiller var i denne periode helt fantastik spillende. De  næste 6-7 sæsoner kneb det mere, hvor han var helt nede at vende som nummer 47. I starten af 2011/12 fandt han sit spil igen og han var faktisk oppe som nummer et i en kort periode efter at ha nået finalen i Australien Open og Shanghai Masters, samtidig med han vandt German Masters. I 2012 er det gået ned af bakke igen. I de seneste turneringer har han ikke gjort noget væsen af sig udover en kvartfinale i PTC4.
Mark King har i sin karriere slet ikke haft samme resultater som Williams. Dog har han holdt sig i top 50 i mange år.  Han kvalificerede sig i fredags til German Masters med en 5-3 sejr over Barry Pinches. Efter en periode med mindre gode resultater var det vigtigt med selvtillid. Han er en af de sværeste spillere at spille imod, da han er en rigtig arbejder. Han spiller ikke flydende men hans safetyspil er klasse. Jeg tror sagtens, at han pt. kan drille Williams. Williams har ofte haft problemer med den type spillere, som King er. Handicap på hele 2,5 frames, hvor der spilles bedst af 11 har god værdi til så højt et odds.

Held og lykke!

The Mute Tipster