Tirsdagens spiltip: EM-håndbold

Mandagens tip sad lige i skabet. Mark King vandt ikke kun handicapvæddemålet, han vandt også kampen 6-3 til odds 3,5 imod Mark Williams. I dag starter Europamesterskabet i håndbold for damer i Serbien. Jeg glæder mig til at følge de danske damer, hvor de to trænere Jan Pytlick og Ulrik Kirkely sender en spændendde trup i kamp med gode muligheder for at nå rigtig langt.

Bankroll 1 : 9964,- Kroner
Bankroll 2:    996,40 Kroner

20:15 Kroatien +4,5 – ungarn -4,5
Tip: 1  Odds 1,72 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 688 kroner

Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 68,80 kroner

Her ligger efter min mening dagens bedste spil. Det kroatiske landshold skal man ikke undervurdere. De har i modsætning til Ungarn været med ved de sidste store mesterskaber. Især deres stærke forsvar og tempospil med to hurtige fløje kan godt gi ungarerne problemer. Derudover er deres bagkæde rigtig godt besat med Lidija Horvat, Andre Penezic og Kristina Elez. Det hele står og falder med deres to målmænd. Hvis de står en god slutrunde kan de nå langt. Denne gruppe, hvor de øvrige hold er Spanien og Tyskland, er klart den medst åbne af alle fire. Derfor er denne kamp enorm vigtig for begge hold i kampen for at komme videre. Kan kroatien stoppe den ungarske playmaker Anita Görbicz, der er en af de absolute aller bedste i verden på denne position, kan de overraske her. Jeg mener faktisk, at de på en  god dag kan vinde denne kamp til gode odds 4,65. Handicappet er i hvert fald alt for højt sat.

20:15 Danmark –Sverige
Tip: 1  Odds 1,5 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300 Kroner
Udbetaling: 450 kroner

Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 45 kroner

Den danske landshold er i gang med et generationsveksel. Væk er de gamle rutinerede spillere som Skov, Fruelund, Mortensen etc. I stedet er unge sultne spillere hentet ind. Jeg er spændt på at se, hvad de kan byde ind med. Personligt tror jeg på en semifinale, hvis nerverne i de afgørende situationer ikke spiller dem et puds. Specielt er presset stort på de to unge målmænd Sandra Toft og Cecilie Greve. Med tilsammen kun 30 landskampe mangler de en del rutine. Hvis holdet formår at få det offensive forsvar, der i opvarmningskampene har fungeret godt i perioder, vil der være gode muligheder for  mange kontrascoringer. Det er her nøglen til dansk succes skal findes. I det stationære angrebsspil er der plads til forbedringer. Imod Sverige i aften er jeg sikker på, vi vinder. Det svenske landshold er alt for meget afhængige af Gullden, Alm og Torstenson. Deres angrebsspil burde danskerne ikke få problemer med at dæmme op for. Deres forsvarsspil er til gengæld  godkendt. Jeg tror på dansk sejr.

20:15 Rusland - Rumænien
Tip: 1  Odds 1,5 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 600 kroner

Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 600 kroner

Lidt ligesom Danmark bliver det spændende at følge det russiske landshold. Med den nye træner Vitaly Krokhin, der har taget over efter legenden Trefilov, er det igen blevet tilladt at grine til træning. Jeg tror, dette vil løsne op for de mange blokader, der var tydelige hos hver en spiller. Rusland har et langt større potentiale end Rumænien og vinder denne kamp.

Held og lykke!

The Mute Tipster