Fredagens spiltip: EM Håndbold

Torsdag blev så dagen, hvor min coinflip beslutning for Serbien handicap i stedet for Serbien under 51,5 mål, betød, at vi stadig er lidt i minus. Serbien vandt kun 25-23. Til gengæld havde jeg ret i, at Makedonien er helt til rotterne. Hele 26-15 blev de banket blå og gule. Det betyder samtidig, at Danmark er så godt som sikker på at gå videre med to point til mellemrunden efter den flotte og fortjente sejr over Frankrig. Mark Davis fulgte igen op på de seneste dage med en ny super præstation og en 6-4 sejr over Matthew Stevens.

Ved Europamesterskabet i håndbold falder de første afgørelser i dag. Jeg holder focus på gruppe C.

Bankroll 1 : 9710,- kroner
Bankroll 2:    97,10 kroner

18:15 Spanien - ungarn
Tip: over 47,5  Odds 1,9 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 475 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 47,50 kroner

I denne gruppe er alle fire hold rent styrkemæssigt meget tæt på hinanden. Spanien har maximum indtil videre. Men de har været meget heldige med at vinde deres første to kampe. Kun deres stærke forsvar og målvogter har i slutfasen reddet pointene hjem. Det kan da også godt være, det samme sker i dag. kampen har i hvert fald stor betydning for begge holds videre deltagelse. Hvis Ungarn taber er de så godt som ude af billedet til en semifinale. Men de er bestemt ikke chanceløse her, hvis de kan få deres tempospil til at køre. Samtidig er det vigtigt, at de får flere end Anita Görbicz i gang. Med ni mål viste hun imod tyskerne, hvorfor hun bliver regnet for en af de bedste i verden på playmaker pladesen.  Men hende alene vil ikke være i stand til at true spaniolerne. Jeg regner med, at det bliver tilfældet, så skal der nok falde flere mål end de 47, hvor line er sat. Mit gæt er 25-25 eller 26-25 til et af holdene.


20:15 Tyskland - Kroatien
Tip: 2  Odds 2,18 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 654 Kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 65,40 kroner

Jeg er bange for, at den danske træner Heine Jensens tropper fra Tyskland for anden slutrunde i træk må rejse hjem uden sejre. Holdet er inde i en opbygningsfase ligesom Danmark, men de er langt fra så langt. Enkelte talenter som Steinbach, Augsburg, Müller eller Althaus har de, men deres bredde er ikke god nok. De falder i hver kamp ud i flere perioder, Imod Spanien var det 15. min og imod Ungarn var det 12 min. uden mål .  Det er der altså ikke råd til på det her niveau. Clara Woltering i målet mangler også at vise, at hun hører til blandt de bedste. Derfor tror jeg endnu en gang på Kroatien. Det var sort uheld at de tabte til Spanien. De kendte ikke deres besøgstid, for chancer var der nok af. Jeg tror, de tager sejren og den videre adgang i turneringen til et alt for højt odds, hvor de er 53-47 % favoritter.


Held & lykke!

The Mute Tipster


P.s. Du kan score en iPad 3 læs mere her