Tirsdagens spiltip: EM-håndbold

Tirsdagens spiltip: EM-håndbold

Efter lørdagens tip, der var helt ved siden af med Danmarks storsejr på 37-30, var det nødvendigt med et par dages pause.

I dag tager jeg fat på mellemrundekampene ved EM for damer.

Bankroll 1 : 9035,- kroner
Bankroll 2:    903,50 kroner'

16:15 Spanien - Rusland
Tip: 1  Odds 1,72 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350  kroner
Udbetaling: 602 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 60,20 kroner

Hvem er stærkest i denne kamp mellem de store tunge russiske damer og de teknisk stærkere men mindre spanske kvinder. Jeg tror på de sidstnævnte. Russerne får deres problemer med at spille sig igennem det meget bevægelige spanske forsvar, specielt hvis de vælger den offensive variant. De russiske spillere er  fysisk stærke, men spillemæssigt har de skuffet enormt. Samtidig er deres returløb ikke specielt godt. Det vil især den bedste spanske spiller indtil nu højrefløjen Carmen Dolores Berenguer kunne udnytte. Sammen med Mangue, der endelig ser ud til at ha fundet hendes spil med 18 mål, men også hele 11 assist, er hun nøglen til sejr. Selvfølgelig forudsætter det også, at de spanske målvogtere endelig finder formen. De var i kampen imod Ungarn skyld i, at de ikke fik point.
Ruslands ditto Sidorova reddede til gengæld russernes point imod Tyskland, hvor de var bagud 25-20 med 12 min. Igen. Jeg mener, der er værdi i spansk sejr til et fint odds 1,72 hos YAYbet

Held & lykke!

The Mute Tipster

 

asd