Onsdagens spiltip:

Spanien tabte et meget dumt point, da Rusland med mere held end forstand fik 25-25 i en kamp, Spanien uden at spille prangende var bedst i. Først fanger Rusland ved 24-25 en ripost efter et stolpeskud og scorer. Dernæst 5 sek. før tid snydes Spanien for et straffe, da deres højrefløj klart bliver trukket i armen, da hun brænder helt fri.

I dag er det nødvendigt at veksle sportsgren. Vi skal til Europamesterskabet i curling, der finder sted i Sverige. Den sidste indledende runde hos herrerne spilles i aften. Et bedre scenarium havde arrangørerne ikke kunne ønske sig. I fire af de sidste fem kampe står der rigtig meget på spil. Nummer et og to går direkte til semifinalen, hvor vinderen af den kamp er i finalen. Taberen får dog en ekstra chance, da de møder vinderen af nummer tre og fire om at komme i finalen. Skulle to eller flere hold slutte lige efter ni kampe, spilles der først en tiebreakrunde for at finde den endelige placering af hovedrunden. Hvis man tager et blik på stillingen er der rig mulighed for dette. Desværre er hjemmesiden www.ecc2012.curlingevents.com pt. Nede. Derfor kan jeg ikke klarlægge mine argumenter med statistik, men jeg har fulgt med fra starten af turneringen, så jeg føler mig godt inde.


Bankroll 1 : 8685,- Kroner
Bankroll 2:    86,85 Kroner

19:00 Sverige – Norge
Tip: 1  Odds 1,84 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350  kroner
Udbetaling: 644 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 64 kroner

Skulle Sverige vinde over Norge er de sikkert i semifinalen. Hvis de taber, må de ud i et opslidende tiebrekspil sammen med Norge og vinderen af Danmark og Tjekkiet, der i givet fald også vil ha 7-2 sejre. Jeg tror dog, de udnytter hjemmebanefordelen og vinder denne nordiske duel. Jeg så Norges kamp her til morgen imod Frankrig, som de tabte 6-5. Der spillede de alt andet end godt. Samtidig mener jeg, den Svenske skipper Niklas Edin er bedre spillende end den Norske Thoma Ulsrud. Denne sidste og vakante position er i curling meget afgørende. Derfor vinder Sverige også denne kamp.

19:00 Danmark - Tjekkiet
Tip: 1  Odds 1,64 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 450  kroner
Udbetaling: 738 kroner
Bankroll 2: Indsats 45 kroner
Udbetaling: 73,80 kroner

Danmark med skipper Rasmus Stjerne lader ikke denne enestående chance for at gå direkte i semifinalen gå fra sig. Tjekkiet har selvfølgelig samme mulighed. Men Danmark er et bedre hold, og har også på de fleste positioner vist bedre spil. Tjekkiet er uden tvivl dette europamesterskabs største overraskelse. Men i dag kommer de til kort.

19:00 Tyskland - Frankrig
Tip: 2 Odds 1,74 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 500  kroner
Udbetaling: 870 Kroner
Bankroll 2: Indsats 50 kroner
Udbetaling: 87 kroner

Denne kamp er ikke uden betydning, da de otte bedste nationer kvalificerer sig til verdensmesterskabet. Lad det være sagt med det samme, Frankrig vinder denne kamp til super odds 1,74. Det tyske hold med skipper Andreas Lang har spillet forfærdeligt. Især har Lang  været skyld i flere nederlag. Hver gang han eller Daniel Herberg på 3 position har været under pres, har de spillet den ene fejlsten efter den anden. Frankrig har i flere kampe været decideret uheldige. De bør vinde denne kamp, hvis de spiller op til bare 85 % af deres kunnen. Jeg må indrømme, jeg havde forventet Frankrig længere fremme før turneringen gik i gang.


Held & lykke!

The Mute Tipster