Tirsdagens spiltip: Håndbold & Dart

Efter fire dage uden tips, på grund af tudefjæs og forkølelse, er jeg igen tilbage i dag. Europamesterskabet i håndbold for damer blev ikke den forventede succes. Sammen med topchancen i Sverige, hvor Redbergslids blev spillet ud af banen de sidste 25 min efter en 14-13 føring, betyder det, at vores bankroll har fået en meget skidt start.

I dag skal vi til håndbold i Tyskland, hvor et meget vigtigt bundopgør spilles. Derefter tager vi til verdensmesterskabet i darts, der spilles her i cecember måned.

Bankroll 1 : 8143,- kroner
Bankroll 2 : 81,43  kroner

20:15 Neuhausen – Gummersbach
Tip: 1  Odds 1,66 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 498 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 49,80 kroner

Den gamle traditionsklub Gummersbach har været helt til rotterne i år og er uden sammenligning sæsonens største skuffelse. Kun en sejr i de sidste 12 kampe har medført, at holdet er i enorme nedrykningsproblemer. Taber de dagens kamp i Neuhausen bytter de to hold plads, og så bliver det en stor opgave efter nytår at komme væk fra bundregionen. Jeg tror desværre for dem, at det sker. Neuhausen er efter oprykningen nu vant til tempoet i 1. Bundesliga. Holdet spiller en god gang teknisk håndbold, hvor problemet har været manglende rutine og hårdhed. Men med fem point i de sidste syv kampe (blandt andet 28-28 imod HSV) er holdet på rette spor. Hjemme er de svære at ha med at gøre, og andre klubber har også været i problemer her. Jeg mener pt., de er en 3-4 mål bedre end Gummersbach, så selv om nerverne nok skal sidde uden for bluserne i dette vigtige opgør, vinder de i aften.

23:00 Darts Mervin King – Dean Winstanley
Tip: 1  Odds 1,72 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250  kroner
Udbetaling:  430 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 43,- kroner

Den temperamentsfulde Mervin King viste fantastisk spil ved World Grand Prix i Dublin i oktober, hvor han tabte finalen til Michael Van Gerwen med 6-4 efter en 4-1 føring. Det har givet ham en masse selvtillid, og jeg mener, han er større favorit her, end bookmakerne har gjort ham til. Pt. ligger han på en flot 14 plads på verdensranglisten hos det vigtigste forbund PDC. Så selvom han med Winstanley har fået en alt andet end let lodtrækning, tror jeg han spiller sig videre til næste runde.

Held & lykke!

The Mute Tipster