Torsdagens spiltip: Snooker og dart

Berlin tabte hjemme til Hannover–Burgdorf med 28-27. Specielt danskeren Morten Olsen var i anden halvleg med seks scoringer og otte ialt garant for den overraskende sejr. Desværre manglede et mål i at være over de 55,0, men vi fik da i det mindste pengene igen.

På en dag hvor spiludbudet ikker er så stort, skal vi til snooker og dart..

Bankroll 1 : 8091,- kroner
Bankroll 2:    80,91 kroner

19:00 Snooker Cao Yupeng – Dave Harold

Tip: 1 odds 1,85 hos Bet365
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 647,50 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 64,75 kroner

Det 22-årige kinesiske stortalent Cao Yupeng er en spiller, vi med stor succes har spillet tidligere. Tre af tre har siddet i skabet. Defor fortjener han en chance igen i dag, hvor den sidste qualirunde til Haikou Open i februar 2013 spilles. Der er ingen tvivl om, at specielt Yupeng er motiveret til dagens kamp, da hovedturneringen finder sted i Asien. Han viste i går efter en mindre god periode de sidste tre uger, at han igen har fundet sit spil. Der slog han en anden ung talentfuld spiller i form af Thanawat Thirapongpaiboon med 5-3. Igen viste han sit flydende spil med mange høje breaks. Han var svær at få væk fra bordet, og viser han det samme spil i dag, vinder han her. Dave Harold slog han for mindre end en måned siden i UK Championship med 6-4.. Jeg tror på en gentagelse til Yupeng, der med hastige skridt nærmer sig top 50.


23:00 Dart Vincent Van der Voort – Stuart Kellett
Tip: 1 odds 1,60 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling 400 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 40 kroner

Ved verdensmesterskabet i dart er der igen fuldt program i aften, hvor de sidste 1. runde kampe skal afvikles. Hollænderen Vincent Van Der Voort er en spiller, jeg godt kan lide. Han er altid klar med en smart kommentar, og selvom han i de sidste par år ikke har tilhørt den absolute verdenselite, er han stadig en spiller, man skal regne med. På den aktuelle Order of Merit ligger han på en 18. plads, hvor dagens modstander findes helt nede som nummmer 78. jeg mener, at dette odds er mindst 0,1- 0,15 for højt sat.

Held & lykke

The Mute Tipster