Dagens spiltip 29/12: Håndbold & Dart

Dagens spiltip 29/12: Håndbold & Dart

Julen er godt overstået, og i dag er jeg igen tilbage med dagens tip. Det er ved at være tid til at vende den dårlige stime, vi er startet ud med i vores challenge. I dag ser jeg gode muligheder, hvor pokalfinalen i håndbold for damer spilles i Ikast. Derudover skal vi til dart, hvor de er nået til kvartfinalen ved verdensmesterskabet.

Bankroll 1 : 7891,- kroner
Bankroll 2:    78,91 kroner

17:10 Håndbold Midtjylland  -5,0 – KIF Vejen +5,0

Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 600  kroner
Udbetaling: 1080 kroner
Bankroll 2: Indsats 60 kroner
Udbetaling: 108 kroner

De to hold mødtes i sidste uge på neutral bane i Herning, hvor 6500 tilskuere så Midtjylland køre KIF Vejen fuldstændig over i deres 29-18 sejr. I dag mødes de så igen i pokalfinalen. Det sker lidt uretfærdigt på Midtjyllands hjemmebane i Ikast. Derfor kan jeg heller ikke forstå Bookmakernes odds. Midtjylland er mindst en 6-7 mål bedre end KIF Vejen. De er tilmed på hjemmebane, hvor der godt nok ikke kommer 6500 tilskuere men vel omkring 2000, hvor de fleste vil støtte de lokale helte. Derudover er der tale om en pokalfinale, der er meget vigtig for klubben og spillerne. Jeg har svært ved at se, hvordan KIF Vejen på en uge skulle ha forbedret sig så meget. De startede sæsonen rigtig flot med en god gang håndbold. Men i de sidste to måneder har de ikke været impornerende. Midtjylland har på stort set hver plads de bedste spillere. Især får KIF Vejen igen svært ved at bryde igennem det stærke forsvar med en fremragende Sabine Englert i målet. Det vil gi dem en masse chancer for kontramål, da Vejens lidt tunge bagspillere ikke er de hurtigste hjemme. Det eneste der kunne gi mig bekymringer er til sidst, hvor kampen er afgjort, at Midtjyderne vil holde lidt igen. Derfor vælger jeg kun minus 5,0, selvom jeg regner med en større sejr.

20:15 James Wade – Wes Newton

Tip: 1 Odds 1,66 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 498 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 49,80 kroner

Kvartfinalen ved verdensmesterskabet i dart, hvor nummer tre på årets Order of Merit, James Wade, møder nummer syv Wes Newton. Begge har spillet stærkt i de foregående runder med et lille plus til Wade. Jeg mener også, han bør vinde her og gentage sin semifinaleplads fra sidste år. Han er mentalt stærk og da der spilles bedst af ni sæt i dag, har jeg også overvejet handicap -1,5 til odds 2,25. Jeg holder mig her til lige på, men stikker privat samtidig ud på handicapspillet.

Held & lykke!

The Mute Tipster

asd