Dagens spiltip: Håndbold & tennis

Først og fremmest et godt nytår til alle, der følger med i dagens tips. Jeg håber, 2013 bliver året, hvor I med min hjælp kan lave en god skilling. 2012 blev sluttet godt af med to rigtige.

I dag starter vi ud med håndbold, og så er tennissæsonen endelig kommet i gang. Selvfølgelig vil der i de første uger altid være en vis risiko, da det er svært at forudsige den enkelte spillers form.

Bankroll 1 : 8569,- kroner
Bankroll 2:    85,69 kroner

19:30 Håndbold Slagelse  +2,0 – Skive -2,0
Tip: 2 Odds 1,75 hos bet365  
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 700 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 70 kroner

Vi lægger ud i Guldbager, hvor nummer syv Skive skal en tur til nummer sidst Slagelse. Slagelse har pga. af deres finansielle problemer ikke det store at gøre godt med. Der satses på egne talenter, men de har desværre ikke formatet til ligaen. Skive derimod kan med en sejr i dag komme op at være kun to point efter slutsspillets så eftertragtet 6. plads. Jyderne har imponeret med frisk håndbold, og det unge hold har drillet det ene og andet af midterholdene. Derimod er der stadig et stort spring op til topholdene. Men som oprykker er målet i første omgang at klare frisag, og skulle 6. pladsen nåes, vil det bare være en ekstra gulerod. Så der er altså ikke råd til at sætte point  til i dag. Jeg tror på en 5-6 måls sejr til jyderne, men jeg holder lidt igen. Det er trods alt svært at komme i gang efter nytår.

16:30 Tennis Doha Lukas Lacko – Victor Troicki
Tip: 1 Odds 2,18 hos  YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 150 kroner
Udbetaling: 321 kroner
Bankroll 2: Indsats 15 kroner
Udbetaling: 32,10 kroner

Troicki havde ikke den bedste sæson i 2012, hvor han faktisk havde en negativ kamprekord med 26-30 sejre. Derfor er stortalentet, som han vel med rette stadig kan betegnes, røget ned som nummer 38 i verden. Han har store muligheder i sit spil. Men jeg mener hans forholdsvis gode serv er alt for ustabil. Han var i første runde i problemer imod Phau, som han vandt i tre sæt med 6-3 3-6 6-4. Lacko kan godt blive et ubehageligt bekendskab for serberen. Den unge Slovak er på vej frem. Pt. Starter han året ud som nummer 51 på verdensranglisten. Især er han stærk på dagens underlag Hartcourt, hvor han vinder over 60 % af sine kampe. Han server fornuftigt og har mange muligheder i for- og baghånd. Jeg mener, denne kamp er helt lige. Hvis Lacko fortsætter sine takter fra slutningen af 2012, hvor han var i semifinalen og finalen i hallen i Bratislava og Helsinki, vinder han denne kamp til et fint odds.

03:00  Tennis Chennai Benoit Paire – Dudi Sela
Tip: 1 Odds 1,72 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling:516 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 52,16 kroner

Så til tennissportens playboy, den 23-årige franskmand Benoit, der efter sigende mere er til sprut, damer etc. end til træning. Lidt synd for han har et formidabelt repertoire. Han slår mange direkte vindere med såvel for- og baghånd. Derudover er han i besiddelse af et rigtig godt blik for spillet og han kommer til nettet på de rigtige tidspunkter. Men hans store problem er hans skrøbelige psyke. Hvis det ikke kører, har han en tendens til at gi op og gå 100% efter sine slag uden omtanke. Der mangler lidt stabilitet i hans spil, så skal han nok komme i top 25 i år, hvor han pt. er nummer 47. I dag skal han op imod Sela, der ligger som nummer 109. Hvis bare Benoit spiller 85-90 % vinder han den kamp. Oddset er i hvert fald alt for højt sat.

Held & lykke!

The Mute Tipster