Dagens spiltip 7/1: Tennis & håndbold

Der er nogle dage, hvor arbejdet er mere sjovt end andre. I dag er en af disse dage, for søndagen var en næsten perfekt dag. Selvom Tora Berger havde sin dårligste dag i år i skydningen med syv fejlskud, vandt hun klart over Gössner, der havde hele 10 skud ved siden af. Havde Berger bare kun skudt seks fejl, havde hun nok vundet konkurrencen, i stedte måtte hun tage til takke med fjerdepladsen. Sandviken vandt 7-6 efter igen at ha været tæt på at smide en stor føring på 5-1 væk. Skive vendte 12-16 ved halvleg til en 31-28 sejr. Dermed er vi næsten tilbage ved vores startsaldo og kan gå i gang med det næste mål at lave overskud.

I dag får vi i hvert fald ikke bedre muligheder. Dagens sidste to tips er sat helt ved siden af. Derfor satser jeg i dag.

Bankroll 1 : 9876,- kroner
Bankroll 2:    98,76 kroner

20:00 Håndbold Tvis Holstebro – Midtjylland
Tip: 2 Odds 1,76 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 704 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 70,40 kroner

20:00 Håndbold Tvis Holstebro +2,5  – Midtjylland -2,5
Tip: 2 Odds 2,6 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 100 kroner
Udbetaling: 260 kroner
Bankroll 2: Indsats 10 kroner
Udbetaling: 26 Kroner


Pokalvinderne fra Midtjylland skal på en svær opgave i dag, når de er gæster i Holstebro. De har ikke råd til at tabe, skal de holde trit med Viborg. Det tror jeg heller ikke de gør. De har i de to kampe imod KIF Vejen vist, at de er ved at være i topform. Især det stærke forsvar skal Tvis nok få deres problemer med at komme igennem.  Holdet har med Kristina Kristensen en trussel bag fra. Ellers er det stregspiller Mette Gravholt, der er topscorer, hvor Midtjylland også skal holde øje med venstrefløjen Ann Grete Nørgaard. Deres bedste spiller er landsholdsmålmand Sandra Toft. Træner Niels Agesen håber og regner med en tæt kamp. Den omvendte kamp endte med en Midtjylland sejr på hele 31-20. Så let bliver det ikke i dag. Men ingen tvivl om at Midtjylland er klart bredre besat, og det bliver den afgørende faktor. Udover det har de igennem sæsonen vist det bedste spil af alle hold i ligaen. Jeg tror, de vinder med en 3-4 mål.


04:00 Tennis Sydney Kevin Anderson – Aljaz Bedene
Tip: 2 Odds 3,75 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 100 kroner
Udbetaling: 375 kroner
Bankroll 2: Indsats 10 kroner
Udbetaling: 37,50 kroner

Den 26-årige Sydafrikaner Kevin Andersen er pt. nummer 36 i verden. Han har startet året fint med to sejre over Isner og Verdasco og kun tabt knapt til Tsonga 7-6 7-6. Det er primært i kraft af sin monsterserv, at han vinder sine kampe. Den er næsten i samme klasse som Isners og Raonic. Spillemæssigt har han  sine begrænsninger. Især synes jeg, at hans baghånd er dårlig. Bedene er en spiller, jeg er ret vild med. Den 23-årige Slovener er inde i en rivende udvikling. Han skal nok nå op i nærheden af Anderson i år. Han har spillemæssigt alle muligheder. Hans serv kan godt nok forbedres, men hans for- og baghånd er klart bedre end Andersons. Han slog i sidste uge Wawrinka, Haase og Joao Sousa i 2 sæt, før han i en tæt 3 sætter tabte til verdens nummer 9 Tipsarevic. Jeg synes, hans odds er alt alt for højt i dag. Selvfølgelig bliver det ikke let at bryde Andersons serv, men en chance har han. Jeg har også overvejet tiebreak i kampen, som der pt. ikke er odds på. Men kan man få over 1,80, når det bliver lagt op, er det sikkert et spil værd. Bedene fortjener i hvert fald en chance.

05:30 Tennis Sydney Roberto Bautista Agut – Ryan Harrison
Tip: 1 Odds 3,50 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 875 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 87,50 kroner

Bautista- Agut tabte finalen i Chennai i weekenden til Tipsarevic 6-3 3-6 1-6. Men han var i løbet af turneringen virkelig godt spillende. Sejre over Berdych, Paire, Kavcic og Bachinger fortæller om en mand, der vil i top 30 i år. Der er altid en mulighed for at den næste trunering bliver nedprioriteret. Men Bautista er spillemæssigt bedre end Harrison, der kun har en god serv og rimeligt netspil at falde tilbage på. Han ligger da også 13 pladser bedre på verdensranglisten. Derudover er Hartcourt hans bedste underlag, hvor han vinder hele 68 % af sine kampe. Dette odds er sat helt ved siden af. I min verden er Bautista bedre og favorit her. Jeg tager en chance, selvom der er en fare for, at han vil nedprioritere denne turnering.


05:30 Tennis Auckland Benoit Paire – Yen Hsun Lu
Tip: 1 Odds 2,44 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 610 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 61,00 kroner

Jeg kunne bare gentage samme text fra den sidste kamp. Paire ligger 17 pladser bedre på verdensranglisten som nummer 43 og er i forrygende form. Yu har tabt sin eneste kamp i år til Bachinger. Paire er den bedste spiller af de to med langt større potentiale. Men som altid ved man ikke, hvor man har ham. Vi lavede dog en god skilling i sidste uge på ham, hvor jeg også havde ham imod Cilic til odds 3,75. han fortjener en ny chance her. Yu kan ikke slå et es med sin svage serv, så hvis bare Paire viser 85-90 % af sidste uge, vinder han her.

Held og lykke!

The mute Tipster