Dagens spiltip 9/1: Håndbold og tennis

Judd Trump vandt to af sine tre kampe Tirsdag, men hans nederlag kom desværre imod Carter, hvor hans koncentration var brugt op. Tomic vandt en sikker sejr over Mayer, så vi holder stadig skindet på næsen. I dag håber jeg, at Skive igen kan holde stilen fra deres sidste to kampe og så ser vi nærmere på en talentfuld outsider i Hobart

Bankroll 1 : 9622,- kroner
Bankroll 2: 96,22 kroner

19:30 KIF Vejen -3,5 – Skive +3,5
Tip: 2 Odds 1,90 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 Kroner
Udbetaling: 760 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 76,00 kroner


19:30 KIF Vejen – Skive

Tip: 2 Odds 4,15 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 75 kroner
Udbetaling: 311,25 kroner
Bankroll 2: Indsats 7,50 kroner
Udbetaling: 31,13 kroner

Alle gode gange tre. Skive må være fyldt med selvtillid, når de i aften går på banen i den vigtigste kamp i denne sæson imod KIF Vejen. Med de to sidste sejre er de to hold nu med 11 point helt lige i tabllen på den vigtige 6. plads. Selvfølgelig er KIF Vejen på hjemmebane favorit. Men jeg mener, det ikke er usandsynligt, at Skive kan drille dem. Handicap plus 3,5 mål er i hvert fald et spil værd. KIF Vejen er omvendt ikke startet alt for godt efter nytår, hvor de har været fuldstændig chanceløse imod Midtjylland uden at imponere. Det afgørende bliver, om de er i stand til at dæmme op for KIF's skytter, der trods alt har et vis niveau. Lykkes det så kan de få gang i deres hurtige kontraspil. Det er helt klart her der skal satses, da KIF som flere gange omtalt ikke er de hurtigste i returløb.
Træner Ryan Zinglersen har tilført holdet en masse gejst og tro på tingene, der gør at jeg ikke er bange for at gi holdet endnu en chance.

 


01:00 Tsvetana Pironkova – Mona Barthel
Tip: 1 Odds 3,00 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 100 kroner
Udbetaling: 300 kroner
Bankroll 2: Indsats 10 kroner
Udbetaling: 30 kroner

Den 25-årige Bulgariske kvinde Pironkova har efter min mening et enormt talent, som hendes ind imellem skrøbelige psyke spænder en del ben for. Hun har valgt at spille de fleste af de store turneringer, i stedet for ind imellem at tage et smut til challenger turen fot at tanke selvtillid. Pt. ligger hun nummer 39 i verden. Hun er dygtig til at holde bolden i spil. Det reddede i nat sejren over Zakopalova, som ellers har været forrygende spillende. Men samtidig kan hun med både for- og den dobbelte baghånd lægge pres på modstanderen. Det bliver der brug for i dag, hvor den hårdtslående tysker Barthel står på den anden side af nettet. En spiller der ligger syv pladser bedre på verdensranglisten. Jeg synes oddset igen er for højt på Pironkova, der får et lille udstik. Hvis hun formår at holde længden i sine grundslag har hun en chance.

Held og lykke!

The mute Tipster