Dagens spiltip 10/1: Tennis

Pironkova var chanceløs imod Barthel, der vandt 6-3 6-3. Skive havde alle muligheder for sejr hos KIF Vejen, men ikke marginalerne på deres side i slutfasen. Et nederlag på 30-28 var dog til at acceptere.

Bankroll 1 : 9807,- kroner
Bankroll 2: 98,07 kroner

00:00 Hobart Sloane Stephens – Elena Vesnina
Tip: 1 Odds 1,74 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 522 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 52,20 kroner

Den 19-årige Stephens er en lidt mindre udgave af Serena Williams. En spiller der er inde i en rivende udvikling. Hun spiller dejligt frisk til, hvor hun varierer mellem sikkert spil fra grundlinien og en aggressiv offensiv stil, hvor hun også er i stand til at komme til nettet. Hendes serv er ok, men kan forbedres. Når hun først finder den rigtige balancegang mellem at holde bolden i gang og gå efter sine vindere, bliver hun en ny top10 spiller. Denne mulighed har hun absolut i denne sæson, idet hun er i stand til at spille på alle underlag. Indenfor det sidste halve år har hun været rigtig stabil og faktisk mere eller mindre kun tabt til spillere, der har ligget over hende på verdensranglisten, hvor hun pt. er nummer 29.
Vesnina har i de sidste to år ikke haft den store succes, som hun var spået til. En placering som nummer 68 er langt fra det niveauv, hun havde for bare 2-3 år siden. Hun er lidt samme type som Wozniacki, der er gået i stå i sin udvikling,. Hendes flade bolde har hun ikke formået at få styr på, da hun laver alt for mange fejl. Jeg tror, hun får svært ved at stå for Stephens pres i dag.

Held og lykke!

The mute Tipster