Ryger Wozniacki ud i første runde af Australian Open?

Det kører ikke fantastisk godt for den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki, der kommer til Australian Open, med et nederlag i bagagen, idet hun allerede blev slået ud i anden runde af WTA-turneringen i Sydney af russeren Svetlana Kuznetsova.

Desværre ser det ud til, at den danske tennisdarling får en svær start i Melbourne - i første runde møder hun nemlig tyske Sabine Lisicki, der er nummer 37 i verden, og har slået danskeren i to ud af de tre opgør mellem dem.

Tror du, at Caroline Wozniacki har kridtet tennisskoene og er klar til at give den en skalle på hard courten i Melbourne, eller pumper kæresten golfspilleren Rory McIlroy  lidt for meget fokus og ressourcer ud af Caro?

Du kan se kampen direkte på Eurosport, og spille live betting hos YAYbet, der har følgende vinder odds på kampen:

Caronline Wozniacki: odds 1.52
Sabine Lisicki: odds 2.40

Australian Open facts:

Australian Open er årets første Grand Slam og er blevet spillet siden 1905 for herrer og 1922 for kvinder. Både på dame- og herresiden består feltet af 128 spillere i singlerækken, og den sammenlagte præmiesum er på $26 000 000 hvoraf 2.300.000 går til vinderne. Arenaen er Melbourne Park og sidste år blev der sat ny besøgsrekord da antallet rundede 686.000 tilskuere. Centre court Rod Laver Arena rummer 14.820 tilskuere, og underlaget har siden 1988 været hardcourt.