Dagens spiltip 20/1: VM-håndbold

Dagens spiltip 20/1: VM-håndbold

I dag starter playoff ved verdensmesterskabet i håndbold. Indtil videre har der ikke været de store overraskelser. Danmark bør ikke få problemer med de ellers stærke tunesere. Men uden deres eneste og rigtig stærke højre back, der er skadet, er de chanceløse. De kan måske godt følge rimeligt med i 35-40 min, men så er det slut, da de kun har  7-8 spillere, der har niveauet. Derfor vælger jeg først at spille live på den kamp, hvor jeg tager handicap DK efter 40 min., skulle de ikke føre stort på dette tidspunkt. Så vil spillet være over i mål
.
Bankroll 1 : 7240,- kroner
Bankroll 2:    77,68 kroner

15:45 Tyskland - Makedonien
Tip: Over 51,5 mål odds 1,76 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 760 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 70,40 kroner

Tyskland er nok det hold, der har formået at overraske mig mest positivt. Jeg havde mine store tvivl inden slutrunden med hensyn til holdets styrke. Men de forholdsvis urutinerede spillere er gået til opgaven med stor selvtillid. Ligger man dertil at deres målmænd kun har stået middel, er det et hold, der kan overraske videre i turneringen. De spiller med et enormt tempo, hvor der lægges stort tryk på modstanderen i kontrafasen. Makedonien bliver dog ingen let opgave. Deres problem er det samme som tyskernes. Ristovski og Mitrevski har ikke haft det niveau, der skal til for at komme til tops. Derfor tror jeg også på en målrig affære, hvor tyskerne trækker det længste strå.

20:15 Frankrig -4,0 –Island +4,0
Tip: 1 odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 630 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 63 kroner

Nu er det alvor, og det vil man sikkert komme til at se på franske hold. Omayer og Karemboeu må før eller siden starte med at tage med hænder. Hvis bare de står rimeligt i dag, bliver Island kørt over. De har slet ikke bredden til at være med over en hel kamp. Handicap på Frankrig bør holde i 70 % af tilfældene.

Held og lykke!

The Mute Tipster


 

asd