Dagens spilforslag 22/1: Håndbold, tennis & snooker

Dagens spilforslag 22/1: Håndbold, tennis & snooker

Det er tid til at vende blikket imod Australian Open, hvor vi er nået til kvartfinalerne i nat. Men først tager vi til gruppespillet i Champions league i Snooker, hvor weekendens vinder af Masters Mark Selby igen i går var helt forrygende spillende. Vi kigger også nærmere på President Cup ved VM i håndbold hvor finalen om 17. pladsen spilles kl. 20.

Bankroll 1 : 6490,- kroner
Bankroll 2:    64,90 kroner

15:00 Snooker Mark Selby – Martin Gould
Tip: 1 Odds 1,50 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 600 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 60,00 kroner

Mark Selby vandt alle sine tre kampe i går med 3-1. Først slog han Mark Williams derefter Judd Trump og til slut Ding Junhui. Han fortsatte det stabile spil, der gav ham sejren i Søndags. Hvis han kan leve op til bare 90 % af sin form, får han ikke problemer her. Det er vigtigt for ham så hurtigt som muligt at kvalificere sig til finalen i denne Events, hvor der er mange penge og prestige på spil. Udover denne gruppe 3, er der kun en chance tilbage, så jeg er sikker på han er motiveret til denne kamp. Det eneste der kan tale imod ham er, at der er en lille risiko for at han allerede er kvalificeret til semifinalen, når de mødes.

20:00 Argentina - Algerien
Tip: 1 Odds 1,56 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 468 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 46,80 kroner

Der er trods alt en vis prestige ved at vinde President Cup og slutte turneringen godt af. Derfor kan det godt accepteres at spille Argentina i dag. Holdet har langt større muligheder i angrebet, hvor Simonet brødrene og Vieyra ligger et godt tryk bag fra. Desværre mangler de lidt opbakning især i bredden. De bør dog være i stand til at slå Algerien, der står fremragende i deres offensive forsvar, men i angrebet har deres store problemer med at score mål.  Argentina bør vinde denne kamp tre af fire gange.


01:00 Jeremy Chardy +8,5 – Andy murray -8,5
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 540 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 54,00 kroner

Jeremy Chardy er den største overraskelse i årets turnering. Han slog i forrige runde Del Potro ud i en spændende fem sætter og i ottendelsfinalen gik det ud over Seppi i fire sæt. Han har pt. kvaliteten til at presse Murray, hvis hans serv og forhånd kører som i turneringen indtil nu. Der er ingen tvivl om, han vil gøre alt for at komme i sin første semifinale i en Grand Slam. Dog tror jeg ikke på hans chance over fem sæt. Men der er god mulighed for, at han presser Murray i hvert sæt. Derfor synes jeg også, der er værdi i spillet på handicap på Chardy. Det er ikke mange servepartier, han har givet væk i hele turneringen.

Held og lykke!

The mute Tipster

asd