Dagens spiltip: Fodbold og VM i bandy

Dagens spiltip: Fodbold og VM i bandy

Mon ikke det er bedre ikke at evaluere verdensmesterskabet i håndbold efter den forfærdelige afslutning den fik for Danmark. Jeg er nok ikke den eneste, der stadig er rystet, så det gælder vidst bare om at glemme det så hurtigt som muligt.

Derfor skynder vi os i dag videre til et andet verdensmesterskab, nemlig bandy, der finder sted i Sverige. De er samtidig regerende verdensmester og favorit til en ny titel. Det er vel egentlig kun Rusland, der som altid kan true dem, med Finland som en lille outsider.
Derudover har jeg valgt at tage en fodboldkamp med i dag fra den engelske League One.

Bankroll 1: 5924,- kroner
Bankroll 2: 59,24 kroner

19:00 Sverige- Kazakhstan
Tip: under 11,5 mål Odds 1,85 hos bet365
Bankroll 1 : Indsats 450 kroner
Udbetaling: 832,50 kroner
Bankroll 2 : Indsats 45 kroner
Udbetaling: 83,20 kroner

Sverige havde en del problemer i går imod Finland, der flere gange var tæt på en yderligere reducering og spænding i slutfasen, da de vandt med 5-3. Men holdets målmand Anders Svensson stod, lige som Finlands, en fremragende kamp. Kazakhstan tabte samtidig med 6-4 til Rusland. Kazakhstan er i de sidste to år gået rigtig meget frem i styrke, efter de har fået en mere eller mindre professionell liga, hvor det er lykkes at trække en del russere og svenskere til. Jeg tror ikke, de bliver kørt over af Sverige som ved sidste VM, hvor de tabte 9-1. Sverige virkede i den første kamp heller ikke så skarpe som sidste år. Her slog de til sammenligning Finland med hele 12-0. Jeg tror, Kazakhstan vil stille sig meget dybt i denne kamp og satse på kontraer. Mit tip er et resultat omkring 6-1 eller 6-2. Derfor ser jeg en del value i under, der ligger mindst 1-2 mål for højt.

20:45 Exeter – Torquay
Tip 1 odds 1,88 hos YAYbet
Bankroll 1 : Indsats 200 kroner
Udbetaling: 376 kroner
Bankroll 2 : Indsats 20 kroner
Udbetaling: 37,60 kroner

Rækkens nummer fire Exeter tager imod nummer 18 Torquay. Hjemmeholdet er i ganske fin form med tre sejre og to uafgjorte i de sidste fem kampe. Det samme kan man ikke sige om Torquay, der ikke har vundet i otte kampe, hvoraf de fem er tabt. Samtidig er holdet ekstremt svagt på udebane, hvor de kun har hentet 11 point. Exeter er godt nok ikke ligaens bedste hjemmehold med 16 point. Men skal de gøre sig forhåbninger om en plads i oprykningslutspillet eller indhente de to førerhold Port Vale og Gillingham, skal dagens kamp vindes. Jeg sætter min lid til, at holdets topscorer Jaremy Cureton, der har scoret hele 16 ligamål, nok skal få puttet en enkelt eller to i kassen. Det skal sikkert vise sig at være nok, da Torquay kun har scoret 10 mål i 13 udebanekampe. Her er der en del value at hente.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd