Dagens spiltip: Fodbold & tennis

Dagens spiltip: Fodbold & tennis

Sverige vandt bandykampen imod Kazakhstan med 9-2. Det sidste mål faldt samtidig med slutsignalet, så væddemålet var aldrig rigtig i fare, selvom Sverige i anden halvleg fik skruet gevaldigt op for tempoet. Exeter tabte hjemme ufortjent til Torquay med 1-0. Der var spil til et mål de sidste 75 min., hvor statistikken sagde 14-1 i hjørnespark og 23-8 i afslutninger til hjemmeholdet.

I dag ser jeg value i den italienske pokalturnering og i tennis i Paris, hvor damerne er rykket indenfor i hallen.

Bankroll 1: 6106,50 kroner
Bankroll 2: 61,06 kroner

19:00 Vera Dushevina/Anabel Garriguis -1,5 - Manydy Minella/Megan Levy +1,5
Tip: 1 Odds 1,90 hos bet365
Bankroll 1 : Indsats 250 kroner
Udbetaling: 475 kroner
Bankroll 2 : Indsats 25 kroner
Udbetaling: 47,50 kroner

Dushevina/Garriguis er begge stabile dobbelspillere, der ikke bør få problemer i denne kamp med Minella/Levy, som begge ligger langt under dem på verdensranglisten. Det er godt nok første gang, de to stiller op sammen, men de har begge en stor rutine, hvad angår dobbel. Minella/Levy har kun spillet en turnering sammen, ved det nyligt overstået Australien Open, hvor de tabte i anden runde. Jeg tror på en sikker to sæts sejr til de langt bedre spillende Dushevina/Garriguis, der har potentialet til en stor fremtid, hvis de fortsætter med at spille flere turneringer sammen.

Onsdag 10.00 Lucie Hradecka - Tamira Paszek
Tip: 1 Odds 2,20 hos bet365
Bankroll 1 : Indsats 300 kroner
Udbetaling: 660 kroner
Bankroll 2 : Indsats 30 kroner
Udbetaling: 66 kroner

Nu til en kamp, der spilles i løbet af onsdag formiddag. Det er en gentagelse af en kamp fra oktober, hvor jeg den gang forudsagde Hradeckas sejr. Jeg ser absolut ingen grund til at, hun ikke igen skulle kunne vinde. Siden dengang har Paszek kun vundet en eneste kamp ved Australien Open i tre tætte sæt over Stefanie Vogele. Ellers har hun tabt sine andre fem kampe. Hradecka har siden dengang vundet fire kampe og tabt fem. Men som allerede omtalt i artiklen fra den 15. oktober føler hun sig klart mest hjemme i hallen, hvor hendes hurtige spil kan udfolde sig. Det samme kan man ikke sige om Paszek, der samtidig stadig ikke kan være kommet sig over sine psykiske problemer på banen med de mange nederlag. Her er der klar value at finde.

20:45 Lazio - Juventus
Tip: under 2,5 mål Odds 1,88 hos YAYbet
Bankroll 1 : Indsats 300 kroner
Udbetaling: 564 kroner
Bankroll 2 : Indsats 30 kroner
Udbetaling: 56,40 kroner

Returkampen i kvartfinalen i den italienske pokalturnering tegner til en spændende affære efter 1-1 i den første kamp. Jeg mener, Juventus bør gå videre med en smal sejr, da de har et langt bedre hold, frem for alt i bredden. Men Lazio vil sikkert gøre alt for at holde nullet så længe som muligt, da 0-0 vil række til at komme videre. Derfor regner jeg med en meget taktisk kamp, hvor jeg vælger spillet på under i stedet for sejr til Juventus til gode 2,14. Man skal ikke udelukke en 1-1 og en omkamp. Lazio satser meget på denne turnering, så de vil være 100 % motiveret.


Held og lykke!

The Mute Tipster

 

asd