Dagens spiltip: Håndbold

Dagens spiltip: Håndbold

Det er godt nok op ad bakke i denne måned. Selvom analyserne i går var rigtige, endte resultaterne igen forkert. Indtil det 92. min af Lazio-Juve, så det ud til, at vi i det mindste skulle komme ud af dagen i nul. Men først udlignede Juve, for derefter at inkassere målet til 2-1 i det 95. min, der betød at Lazio skød sig i pokalfinalen.

I dag skal vi se nærmere på Guldbagerligaen, hvor alle tips de sidste to måneder sad i skabet. Derudover tager vi en tur over Sundet til håndbold i Sverige, hvor jeg har fundet en topchance.

Bankroll 1 : 5556,50 roner
Bankroll 2: 55,56 kroner

19:00 Esbjerg -3,5 – FIF +3,5
Tip: 1 Odds 1,86 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 465 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 46,50 kroner

Efter at Esbjerg i starten af måneden ude tabte til Skive, har vestjyderne fået vendt skuden med tre sejre. Især hjemmebanesejren over en af favoritterne til guldet Viborg viste, at man skal regne med holdet. Lotte Greigel har været forrygende spillende, blandt andet scorede hun hele 15 mål i søndagens sejr i Ålborg. Når det kører for hende, kører det som regel også for holdet. FIF får nok at gøre i dag med hende, selvom holdet er klart bedre i forsvaret end angrebet. Her har de en del mangler, der også er skyld i, at holdet ikke ligger bedre end 8.pladsen med kun 10 point. Jeg mener, de er Guldbagerligaens største skuffelse i år. Jeg har overvejet at spille under i denne kamp, men vælger handicappet til Esbjerg.

19:30 Viborg -1,5 – Midtjylland +1,5
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 450 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 45 kroner

I denne kamp mødes nummer et og to. Jeg tror på en meget lige kamp, der sagtens kan ende uafgjort. Derfor ser jeg også value i spillet på Midtjylland med plus 1,5, som jeg stadig ser som mesterskabsfavoritter. Kampen i aften vil sikkert gi et lille svar på, om jeg ligger rigtig i den opfattelse. Men indtil videre har de i de sidste seks kampe, vi har spillet dem vundet hver gang. Jeg satser på, at i aften ikke bliver undtagelse.

19:00 Aranäs –Drott
Tip: 2 Odds 1,62 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 405 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 40,50 kroner

19:00 Aranäs +1,5 –Drott -1,5
Tip: 2 Odds 1,86 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 651 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 65,1 kroner

I Sverige tager mændene igen hul på ligaen i aften, hvor der er fuldt program i 22 spillerunde. Drott er for mig nok en af de største positive overraskelser med en fremragende femte plads her fem runder før slutspillet. Med 27 point er de a point med nummer tre og fire, henholdssvis Guif og Alingsaas. Der er altså gode muligheder for at skaffe sig mindst en 4. plads, der vil gi en enorm fordel i kvartfinalen med en eventuelt 3. kamp hjemme. Så har de ikke råd til at tabe til Aranäs, der er sæsonens helt store skuffelse med kun ni point og en næstsidsteplads. Selvom de i december fik et par tiltrængte forstærkninger, der også betød et par point, bør de ikke kunne true ligaens bedste udehold Drott. Drott har udover et stærkt angreb et udemærket forsvar og er på næsten alle positioner Aranäs overlegen. Jeg ser denne kamp lidt som en topchance.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd