Dagens spilforslag: Tennis & Bandy

Dagens spilforslag: Tennis & Bandy

I det mindste fortsætter stimen i de to ligaer, hvor det har kørt bedst i den seneste tid, Guldbagerligaen og den svenske elitserie. Det var kun Esbjerg, der ikke kunne slå FIF i en kamp, der endte 25-25. Selvfølgelig lige nok til at spillet på under, som var min anden indskydelse i den kamp, gik hjem. Drott hev en 30-27 sejr hjem, selvom de næsten var ved at sætte en seks måls føring i anden halvleg over styr.
Midtjylland levede endnu en gang op til min tillid med deres 25-24 sejr i Viborg, og de krystaliserer sig mere og mere til absolut mesterskabsfavorit.

I dag er der ikke det store udbud. Jeg har valgt en overraskelse i tennis fra Paris, hvor oddset er alt for stort. Ved bandy VM er der topmøde i dag, når den sidste puljekamp spilles inden slutspillet.

Bankroll 1 : 6012,50 kroner
Bankroll 2: 60,12 kroner


18:00 Sara Errani – Magdalena Rybariokova

Tip: 2 Odds 3,15 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 150 kroner
Udbetaling: 472,50 kroner
Bankroll 2: Indsats 15 kroner
Udbetaling: 47,25 kroner

Sara Errani har efter sit fantastiske 2012 ikke kunne få det til at fungere her i starten af 2013. Et første runde nederlag i Australien Open til Navarro og nederlag til Cibulkova og Hantuchova i Sydney og Brisbane indikerer, at hun ikke helt har samme styrke som sidste år. Hun har kun slået Pliskova(121), Puchova (111) og dog Kirilenko (17). I dag skal hun så op imod Rybarikova på sit klart dårligste underlag, nemlig i hallen, hvor hun kun vinder 47% af sine kampe. Jeg tror, der sagtens kan vente en overraskelse her. Rybarikova er en spiller, der i kraft af en god serv og hårde grundslag er på vej frem. Lige netop i hallen er hun samtidig bedst, hvor hun vinder næsten 67% af hendes kampe. Jeg så lidt af hendes kamp imod Razzano i går, hvor hun spillede med en fornuftig tålmodighed i forhold til tidligere. Det bliver sikkert også nødvendigt i dag. Kan hun samtidig stadig slå de vindere, hun er i stand til, når hun sætter modstanderen under pres, har hun en god chance i dag. Oddset er i hvert fald alt for højt.

 

19:15 Bandy Sverige - Rusland
Tip: 1 Odds 1,85 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 555 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 55,50 kroner

De to bedste bandynationer set over de seneste mange år mødes i den sidste lidt ubetydelige gruppespilskamp. Derfor kan det selvfølgelig virke lidt farligt at spille på den. I princippet er det ligegyldigt, hvem der slutter som etter. Men Sverige er på hjemmebane, og der hersker en utrolig eufori, som holdet sikkert ikke vil sætte over styr med en dårlig premiere før VM-Finalen imod samme nation Rusland. Kampen spilles i Gais i Göteborg, hvor der regnes med udsolgt omkring en 7000 tilskuere. Samtidig mener jeg også, Sverige lige er den tak bedre end Rusland. Begge nationer har næsten samme målscore efter fire kampe med 52-6 og 52-8. Sverige har dog pt. VM's topscorer Patrick Nilsson, der alene i første halvleg imod Norge i går nettede fire gange i 10-0 sejren. Er han lige så varm i dag, vinder Sverige denne kamp.

Held og lykke!


The Mute Tipster


asd