Dagens spiltip: Tennis til høje odds

Dagens spiltip: Tennis til høje odds

Magdalena Rybarikova gik ind til sin kamp i går imod Sara Errani med en skade. Hun måtte derfor relativ tidligt opgive at fuldføre. Til alt held så tidligt, at kampen gik ud til odds 1. Sverige vandt i en fremragende kamp med 7-5 over Rusland i bandy. Der var fuld fart fra start til slut og svenskernes sejr var aldrig i fare, selvom russerne fik kørt afskellige gode kontraer af sted i løbet af de 90 min. Jeg glæder mig allerede nu til finalen.

I dag spilles der Davis Cup, hvor jeg har fundet et par tips, og så bliver jeg ved min fornemmelse, at Errani ikke er i topform.

Bankroll 1 : 6267,50 kroner
Bankroll 2:    62,67 kroner

16:00 Sara Errani – Carla Suarez Navarro
Tip: 2 Odds 2,75 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 825 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 82,50 kroner

Jeg havde Navarro i går til odds 3,05, da hun uden problemer slog Klara Zakopalova 6-4 6-3. Igen i dag får hun min tillid. De to mødtes for 14 dage siden ved Australien Open, hvor Navarro vandt med 6-4 6-4 i en kamp, hvor hun styrede mange af duellerne med sin gode forhånd. Errani havde sit hyr med at finde recepten, hvilket hun aldrig nåede. Lige netop i hallen ser jeg faktisk endnu større chancer for Navarro, der virkelig her i Paris har vist, at hun er i god form og har tænkt sig at fortsætte sit gode spil i 2013. Derfor bliver der stukket  relativt stort ud på en overrskelse. Jeg ser kampen helt lige.

18:00 Juan Monaco -2,5 – Florian Mayer +2,5
Tip: 1 Odds 3,1 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 150  kroner
Udbetaling: 465 kroner
Bankroll 2: Indsats 15 kroner
Udbetaling: 46,50 kroner

I Argentina tager et meget stærkt landshold imod Tyskland på grus. Verdens nummer ni pt. Juan Monaco har ikke haft den bedste start på året og det samme kan man sige om hans modstander i dag Mayer, der er nummer 28 på verdensranglisten. Men Monaco har haft to uger til at forbedre sig til denne kamp på sit favoritunderlag, hvor han i 2012 havde en fremragende statistik på 25-7 og turneringssejre i Hamborg og Houston plus finale i Stuttgart. Jeg mener, han er langt bedre end Mayer, der får stort besvær med at holde igen for presset fra specielt Monacos forhånd. Davis Cup har en stor værdi for Argentinerne, og derfor vil der være rigtig mange til at støtte Monaco. På disse kanter er det samtidigt et alt andet en fair publikum, hvor jeg tydeligt kan huske en kamp mellem disse to lande for et par år tilbage, hvor der blev kastet afskellige ting efter tyskerne. Det kan sagtens få en betydning i dag også. Derfor ser jeg value for en 3-0 sejr til Monaco.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd